Ajutorul meu de dimineata

30.10.12

In ultima vreme cearcanele mi-au dat de furca mai mult decat de obicei, desi m-am odihnit destul de mult. Am folosit corectorul Light Bisque de la Bobbi Brown sau Secret Camouflage de la Laura Mercier, dar de fiecare data am incheiat ritualul cu 2 produse pe care le folosesc zilnic.


Pensula 33 de la Nastelle si Secret Brightening Powder (1) de la Laura Mercier sunt ajutorul meu de nadejde in fiecare dimineata. Indiferent de ce produse aleg pentru restul fetei, sub ochi termin intotdeauna cu pudra iluminatoare si pensula de la Nastelle (care de fapt e pentru aplicarea fardului, insa mi se pare prea mare pentru pleoapele mele si i-am gasit o noua intrebuintare).

Pudra de la Laura Mercier o folosesc de ... nici nu mai stiu de cand ... si nici nu se vede ca am consumat din ea, desi de multe ori o aplic si sub arcada sau deasupra pometilor cand vreau un efect discret. Si o s-o mai folosesc mult timp de acum inainte ...

Voi pe ce produse va bazati dimineata pentru a va masca cearcanele?

6 comentarii

  1. Eu sunt o norocoasa si n-am cearcane decat foarte foarte rar. Daca as folosi concealer, cel mai mare cosmar ar fi ca mi se strange in ridurile fine de sub ochi :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. loloablestuff, nici eu n-am avut problema inainte, insa de cativa ani (de cand am probleme cu ficatul) lucrurile stau altfel ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc NYX Concealer in a Jar, merge si pe micile semne de la cosuri sau alte aratanii. Il aplic cu pensula mica din setul Core Collection Real Techniques.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sadie, am tot citit de cel de la NYX, poate o sa-l comand si eu pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. cea din poza e cumva pudra translucent? ca eu stiam corectorul arata altfel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Jules, este pudra Secret Brightening asa cum am scris in postare - este speciala pentru zona de sub ochi.

    RăspundețiȘtergere