Ramble inghetat

8.2.12

Frigul e singurul care imi dicteaza actiunile zilele astea ... nu ma simt bine, nu pot respira cum trebuie si am palpitatii. Nu dorm cum trebuie si sunt morocanoasa. Am incercat sa-l ignor dar nu tine. Inima mea a resimtit imediat schimbarea asta de temperatura si se manifesta ca atare ... ba bate prea tare, ba prea incet si degeaba iau eu medicamentele recomandate de medic ca simt ca nu e in regula. Prin urmare pot sa declar ca urasc vremea de afara (si stiu ca nu sunt singura).

Eu nu sunt friguroasa (ba chiar ma situez la polul opus), dar nu-mi amintesc pana acum sa fi trait o iarna ca asta si ma refer la frig. Imi ingheata capul cand ies afara, nasul ma doare si de abia ma misc de cate haine am pe mine. La voi e diferit? Daca da, spuneti-mi si mie secretul.

Lasand la o parte "vaicareala" am primit o gramada de produse (Wella, Bonacure, L'Oreal, Maybelline,  Neutrogena, Orly si Biore) sa le testez asa ca in saptamanile viitoare o sa cititi reviewuri multe la produsele pe care le incerc acum. Unele dintre ele deja imi plac la nebunie, ramane sa vad cum va fi si in viitorul apropiat si daca nu se schimba nimic.

Si daca tot am inceput cu nemultumiri, trebuie sa termin la fel ... am vazut atatia oameni nesimtiti zilele astea incat am reusit sa ma mir in ce lume am ajuns sa traim (nu ca n-as fi stiut, insa mai speram). Am vazut oameni care nu dau 2 bani pe cei de langa ei, nu le pasa decat sa-si vada interesul, pe strazi cel putin e jungla si obraznicia e in floare. Fereasca-te Dumnezeu sa ai tupeu sa spui ceva ca-ti mai iei si cate una. Chiar atat am decazut ca natie?

Zilele voastre cum au fost? Ati vazut soarele?

6 comentarii

  1. Care soare? :(( Ma lasa nervii cu vremea de afara si, in plus, eu mai sunt si plina de bube de la Retin-A si ma ustura fata de mor. In fine, incerc sa ma binedispun gandindu-ma ca fiecare zi de iarna care trece ma duce mai aproape de primavara. Dar am simtit si eu acea salbaticire a oamenilor, acea lispa de rabdare. Parca uitam pentru ce traim, really... Imi pare rau ca ai probleme si ca inima te supara, dar am vazut ca pe luni sau cam asa o sa avem temperaturi mai normale putin. Oricum ar fi, ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu m-am saturat de vremea de afara nu mai suport. Pacat ca am ajuns sa avem doar vreo 3 luni de caldura si 6 luni de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca o iubitoare a iernii ca mine uraste vremea de afara, atunci chiar e grav. E atat de frig incat tot ce as vrea sa fac e sa dorm si sa mananc, o combinatie dementiala, nu-i asa? Sper sa treaca cat mai repede si a intram in normal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu urasc vremea de zilele astea, ba chiar m-am surprins injurand vantul care abia ma lasa sa inaintez si-mi zbura gluga de pe cap, geanta, tot. Nu tin minte sa fi prins asemenea ierni in ultimii ani si ma gandesc cu groaza la oamenii si animalele care dorm pe afara. Eu abia reusesc sa fac drumuri scurte. Si pe langa asta, ma simt obosita, nu dorm bine, as face orice sa evit iesirile.
    Partea buna e ca mai mult de o luna nu mai poate dura, tot tre' sa vina primavara :)

    RăspundețiȘtergere