L'Oreal Volume Millions de Cils Extra Black Mascara

28.2.12

Incet incet incep sa-mi amintesc de ce acum cativa ani foloseam numai L'Oreal cand era vorba de mascara. Nici macar nu-mi amintesc de ce am renuntat sa folosesc, cred ca m-au atras alte nume si nebunia asta cu "sa incerc ceva nou" si am uitat de cele care imi placeau cu adevarat. Iar din punctul meu de vedere L'Oreal a stat intotdeauna bine la capitolul mascara chiar daca preturile sunt un pic mai ridicate fata de alte branduri.


Volume Millions de Cils a fost o surpriza mai mult decat placuta si-mi place la nebunie. Imi place pensula (imi aminteste de cea de la One by One de la Maybelline) si mai ales imi place cum aplica produsul si cum reuseste sa separe genele si sa le imbrace frumos cu mascara. 

Le alungeste, le da volum si le pastreaza curbate. Dar ce-mi place cel mai mult este negrul intens (eu am primit varianta Extra Black) al genelor dupa ce folosesc produsul asta. Genele parca au viata, sunt flexibile si arata incredibil. Si asta se pastreaza pe tot parcursul zilei, nu am avut probleme sa-mi curga, sa se faramiteze sau sa ma trezesc cu dungi pe pleoape sau sub ochi.

Si mai imi place ceva: nu-mi curg ochii de la aceasta mascara. Colossal de la Maybelline (de care am scris zilele trecute) imi place foarte mult dar ochii mei lacrimeaza rau de tot cand o folosesc, nu e cazul si pentru acest produs.


Nu cred ca o sa cumpar vreo mascara in curand pentru ca mai am o gramada de incercat, dar in mod sigur daca as face-o aceasta ar fi in topul preferintelor. Imi place, chiar imi place!

6 comentarii

  1. cam in aceeasi categorie se incadreaza si Telescopic. din punctul meu de vedere se cam aseamana, singura problema care o am eu cu Telescopic este ca se usuca destul de repede si astfel am senzatia ca si se termina mai repede produsul din interior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se faramiteaza la cateva ore doar dupa aplicare. Aiurea rau de tot! In rest, da volum, le alungeste, etc, dar cam toate rimelurile avute au facut la fel. Totul sta in tehnica si periuta din cate am observat. Iar unele se faramiteaza (L'Oreal, Maybelline, Prestige) si altele nu (Lancome, Rimmel).

    L'Oreal nu-si merita pretul din magazine, e mult exagerat in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. este si preferatul meu, am incercat diverse mascara de-a lungul timpului, insa mereu am revenit la acesta... e genial, insa am observat ca la unele persoane poate sa incarce genele, la mine insa e perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu il am pe ala in ambalaj auriu si il folosesc zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu il am tot in ambalaj auriu...nu stiu care e diferenta dintre ele sau daca exista...eu l-am primit cadou de ziua mea si cred ca de acum incolo am sa fiu 100% fidela aceastui rimel.Periuta este super super!

    RăspundețiȘtergere