Guest review: LazyCat - set Repair Rescue

21.2.12

LazyCat a castigat luna trecuta un set format din sampon si balsam Repair Rescue din gama Bonacure de la Schwarzkopf la giveawayul sponzorizat de Hairzone. Gasiti mai jos parerea ei despre produse (poza imi apartine si este cea de la giveaway intrucat Gabriela nu a trimis nici o poza).


+si samponul si balsamul miros foarte bine, specific produselor Schwarzkopf.
+parul e mai usor de descurcat, este un pic mai hidratat si lucios
+ambalajul foarte profi
+face multa spuma, nu este necesara o cantitate mare
+consistenta cremoasa

-mi s-a ingrasat parul mai repede decat de obicei
-nr firelor de par scazute la spalare a crescut

8 comentarii

  1. De 2 saptamani incerc sa fac o comanda pe Hairzone pt 2 produse din aceasta gama si, dupa ce initial mi-au raspuns pe email si totul parea in regula, de atunci nu au mai raspuns nici la email, nici la nr. de telefon afisat pe site, nici pe FB. mi se par nesimtiti si-mi pare rau ca m-am oprit la ei pt a face rost de aceste produse. stiu ca tu nu ai absolut nici o vina, dar nestiind unde sa ma mai adresez si pt ca de pe blogul tau am aflat de Hairzone, am zis sa avertizez aici alti doritori sa comande de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urat din partea lor, probabil ca produsele nu au fost in stoc, dar era normal sa te anunte.

      Ștergere
  2. Fiecare cu experienta ei ...Eu am comandat de mai multe ori de pe site-ul www.Hairzone.ro si am fost foarte multumita de promptitudinea de care au dat dovada si comunicare. Trimit produsele repede daca sunt pe stoc ( au foarte multe si variate si se poate intampla sa nu fie toate pe stoc). O singura data, la o comanda mai mare nu erau toate pe stoc, m-au contactat si mi-au trimis a 2a zi mare parte din comanda si peste inca 3 zile restul iar costurile de transport s-au oferit sa le achite ei. Sunt super ok si produsele sunt 100% originale. Te sfatuiesc sa apelezi la e-mail daca telefonul suna ocupat...eu am primit raspuns cel mai rapid asa. Pe mine m-au convins si o sa mai cumpar de la ei ca merita :) Camelia foarte interesant articolul , te felicit le voi comanda si eu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia,
    Este prima data cand iti scriu , desi te citesc de mult.
    Am facut comanda pe Hairzone, am platit cu cardul , mi-au inregistrat 2 comenzi , deja mi-au luat banii pt o comanda de 150 ron.
    Cand am vazut cele 2 comenzi in cont , am incercat sa ii, dar nr afisat pe site (oficial!) NU ESTE VALID!
    Nu imi raspund nici la email-uri , nimic !!
    Daca stii vreo alta modalitate de a lua legatura cu ei, te rog mult sa ne spui si noua.
    Nu stiu cum sa procedez, intrucat vad ca mai sunt persoane care au avut aceeasi experienta.
    Cred ca ma voi adresa OPC.

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Cristina, din pacate nu am cum sa te ajut - dupa ce mi-au spus fetele ca au avut intarzieri la comenzi si ca sunt neseriosi, eu am incetat orice colaborare cu ei. Singurul numar pe care il stiu eu este acesta: 0734 189 791 ai adresa de mail cu contact@ ..... Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu alte informatii. Cand ti s-a tras suma de pe card?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia,
    Iti multumesc frumos pentru raspuns.
    Suma se retrage de pe card imediat ce se plaseaza comanda. Nu stiu cum, dar s-au inregistrat 2 comenzi, cealalta fiind in asteptare si nu mi s-au retras banii de 2 ori, slava Domnului.
    Dupa ce le-am trimis un mail mai suparat , mi-a raspuns o doamna/domnisoara, scuzandu-se ca nu poate raspunde la mail imediat, ca e intr-o sedinta , dar ca imi va raspunde imediat "ce se elibereaza".
    Intr-adevar, mi-a raspuns cu un mail politicos, in care mi-a spus ca nu e nevoie sa ma adresez OPC ca ei nu au gresit cu nimic, ba chiar ca sa ma asigure ca "nu sunt o firma de tepari" (redare exacta), mi-au returnat banii. Acum astept sa ii vad si in cont.
    Mai mult, s-a oferit sa imi trimita produsele, de data asta prin ramburs, dar nu imediat, ca nu sunt pe stoc, desi pe site nimic nu apare ca nefiind pe stoc.
    Iar ca scuza ca nu raspund la telefon (de fapt, cum spuneam, acel SINGUR NR de tel afisat - nu este valid) , mi-a spus ca acel magazin online de cosmetice "nu este singurul lor proiect/activitate" , si de aceea "raspund mai greu" si ca prefera comunicarea prin e-mail.
    Am dat un reply, spunandu-le ca nu au nici o scuza pt faptul ca afiseaza un nr invalid pe site si mai ales scuza cu "mai multe proiecte" nu este relevanta pt client.
    Acum ...sa vad daca imi mai raspund sau daca voi mai primi produsele prin ramburs.

    Imi cer scuze pt detaliile insirate, dar am simtit nevoia sa impartasesc experienta mea aici , in speranta ca poate va ajuta pe cineva.
    Poate ca sunt firma de tepari, dar nici incredere nu inspira. Faza cu nr invalid este inadmisibila!
    Este o lipsa de respect si o ofensa adusa clientului. Cum altfel am putea lua legatura cu ei?

    Va tin la curent, daca va ajuta cu ceva experienta mea cu ei.

    Multumesc inca o data Camelia pt timpul tau :)

    Toate bune!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, ma bucur ca in final ai primit un raspuns si ca totul s-a aranjat cumva. Sa ne spui daca se rezolva sau nu cu produsele. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia ,
    Am primit mail azi noapte pe la 1:00 de la Hairzone, imi livreaza produsele marti-miercuri.
    La costul produselor comandate se adauga 14 ron transportul si 6.2 ron taxa perceputa de curier pt livrarri cu plata ramburs-cash. Eu nu am mai auzit de taxa asta...dar sa zicem.
    Am acceptat, acum sa vad si banutii inapoi in cont.

    O seara buna!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere