Tassimo - noul meu prieten

8.10.11

Nu stiu cate dintre voi ati vazut/ auzit/ citit despre noul aparat lansat de cei de la Bosch in colaborare cu Kraft Foods, dar va lamuresc eu imediat daca nu stiti. Se numeste Tassimo si este o masina de preparat bauturi calde, functioneaza cu capsule (T DISC) si are o tehnologie patentata astfel incat identifica bautura ce trebuie preparata prin codul de bare. Practic nu trebuie sa setezi nimic, apesi un buton si el iti prepara ce-ti pofteste inima: cafea, espresso, caffe crema, cappucinno, latte macchiato, ciocolata calda, chiar si ceai. Si lista nu se opreste aici ...


Eu l-am primit sa-l incerc si sa scriu despre el - ceea ce-l face si mai interesant (intrucat pretul lui in magazine este de 599 ron) - cu atat mai mult ca, asa cum stiti, nu sunt bautoare de cafea! Dar ador ciocolata calda, imi place sa beau ceai cand vin seara infrigurata, am o mama disperata dupa cafea (si cand spun cafea folosesc cuvantul pentru a defini toate bauturile care au legatura cu cafeaua), dar mai ales am prieteni care adora sa-mi ceara sa le fac o cafea sau un cappucinno in timp ce se afunda in canapeaua si fotoliile mele confortabile.

Am savurat deja o ciocolata calda Milka dupa ce l-am primit, iar maine e zi de testat intrucat s-au anuntat niste prieteni la mine (am uitat sa spun ca impreuna cu masina am primit si 5 feluri de bauturi, practic capsulele pentru a le prepara, asa ca am cu ce sa ma joc).

Urmeaza maine o alta postare in care am sa va spun ce am incercat si cum ni s-au parut (mie si musafirilor, ca e treaba combinata) si o sa vedeti ce-a iesit din cele 2 capsule de mai sus.

Voi ce parere aveti de Tassimo? L-ati vazut? L-ati incerca? Va tenteaza?

17 comentarii

  1. Ce interesant suna! Dar trebuie sa folosesti niste capsule speciale pentru el, care presupun ca se gasesc in oras separat de produsele obisnuite, nu? Sau ti-ai preparat ciocolata calde de la Milka din aceea la plic normal, cum se gaseste peste tot? :-? E foarte "aratos", modern si foarte foarte interesant :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Lauren, sunt capsule speciale Tassimo. Maine o sa incerc sa dau mai multe detalii si preturi si sa explic cum functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. oauuuuuuuu....asa ceva as primi si eu pt tesatre vreo 50 de ani de acum inainte.....ador cafeaua de toate felurile.....sa il folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa il folosesti sanatoasa! CHiar sunt curioasa ce parere iti faci, poate te determina sa devii bautoare de cafea :D Ni l-a prezentat si noua astazi o domnisoara in Auchan, am si gustat, dar, ca si tine, nu sunt mare bautoare de cafea si nu prea pot deosebi o cafea de alta. Pot sa spun ca e, de fapt, toate aparatele de genul asta sunt practice si simpatice ca aspect. Totodata, insa, ocupa mai mult loc decat un ibric, sunt mai scumpe, si nici nu stii exact ce contin acele capsule

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-l stapanesti sanatoasa!Imi face cu ochiul,dar mai asteptam sa se mai ieftineasca!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu beau cafea zilnic, dar cu un aparat de asta as bea tot ce ar putea sa-mi prepare:))
    Sa-l folosesti la maxim si sa savurezi toate bunatatile facute de el!

    RăspundețiȘtergere
  7. am facut promotie la aparatul asta[si voi mai face] si trebuie sa recunosc ca e interesant. minusul mi se pare cafeaua.. pentru ca e de la jacobs care nu mi se pare fenomenala. dar stiu ca e bine vanduta asa ca prinde la public. ce mi se pare mai interesant e ca in afara tarii sunt multe firme care fac t discuri deci asa ar fi misto sa poti comanda diverse bauturi din afara tarii. sa-l folosesti sanatoasa si sa te bucuri de el :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt mare amatoare de ciocolata calda si cappucino, asa ca ma tenteaza maxim :) E scumpicel, dar ma gandesc...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am vazut, dar chiar l-as incerca.
    Problema e ca nu stiu unde i-ar sta mai bine: la birou sau acasa, pentru ca in ambele locatii, la cat costa, mai greu.
    Niciodata n-am inteles de ce nu le-au facut pe toate asa, adica sa fie multifunctionale iar acele doze sa fie variate si usor de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  10. ah si pentru fetele curioase exista si o varianta la 420 de lei:) mai micut dar cafeaua iese la fel :P

    RăspundețiȘtergere
  11. eu mi-as cumpara un asa aparat,oare de ce nu exista ciocolata fara zahar sau altele?pana nu apar si variantele fara zahar eu stau departe de acest aparat:(.
    te rog poti intreba de ce nu scot produse fara zahar?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma tenteaza dar e cam scumput. Cred ca mai degraba l-as lua pe cel de la Nescafe, este cu cateva milioane mai ieftin si imi place mai mult cafeaua/ cappuccino-ul de la Nescafe.
    Oricum, e cute, sunt sigura ca e si bun, sa te bucuri de el !

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt o mare bautoare de cafea iar cafeaua mea preferata este chiar Jacobs...asadar normal ca ma intereseza acest aparat.Astept impresiile tale dupa ce l-ai testat. Daca tot folosesc cele mai bune pensule( mac ,sigma) si cel mai bun fond de ten(dupa parerea mea)NARS Sheer Glow Foundation ,despre care am aflat din postarile tale,de ce nu as bea si cafea facuta la un aparat recomandat de tine?O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. abia acum aud de el dar e atat de frumos si de destept :D

    RăspundețiȘtergere