Guest post: Let's make a Diva - 2pi

19.10.11

Intrucat nu am primit decat un singur review pentru produsele 2pi oferite spre testare in luna august si pe care am tot amanat sa-l public asteptand si celelalte pareri, am decis sa public acest post acum pentru ca nu mai are nici un sens sa astept (voi publica separat si parerea mea despre 2pi). Gasiti mai jos parerea Alexandrei:

Draga Camelia, vreau sa incep prin a-ti multumi pentru sansa pe care ne-ai oferit-o de a testa impreuna cu tine aceste dispozitive, menite sa ne usureze viata. Cu totii stim ca noi femeile suntem mai "incercate"de viata si trecem prin multe probe pentru a ajunge la maturitate si intodeauna orice femeie tinde spre perfectiune. Si astazi cred ca am atins-o!!! Cred ca in sfarsit barbatii nu mai au niciun plus in fata noastra.

Sunt sincera si marturisesc ca in postarea Cameliei, a fost prima oara cand am auzit ca exista asa ceva pe piata si nu am putut decat sa ma bucur si sa mi doresc sa fiu printre primii ei 5 comentatorii, care au sansa sa testeze minunatia.

Plina de entuziasm si curiozitatea-mi specifica,vineri m-am dus grabita spre posta romana sa-mi ridic coletul. Vazusem pe google.img un astfel de dispozitiv, insa alta firma, iar acesta arata ca un fel de "triftor", insa era tot facut din plastic. Ideea mi s-a parut buna, insa era mult prea mare ... Nu mi puteam imagina ditamai geanta in care sa incapa 2 dispozitive de acest gen. Insa spre surprinderea si placera mea coletul era destul de micut. Intr-o cutie cartonata de 12*13 se afla 5 dispozitive-usor de transportat si de manevrat.

De mica, eram intr-un fel geloasa pe masculii care nu intampinau niciun fel de dificultate: oriunde, oricand, oricum, fara pic de deranj. Iar la polul opus eram noi-o groaza de dificultati: mizeria din jur, locurile intodeauna nepotrivite si neferite de privirile curiosilor.

Cred ca tuturor ni s-a intamplat macar odata in viata sa fim intr-o toaleta publica, cu o rochita lunga si poate o geanta si un mic bagaj ... Cum ne tineam de rochita fara sa atingem capacul wc sau podeaua plina de germeni&microbi? Sau mai rau, cand wc public este in stil turcesc si necesita o apropiere periculoasa intre pielea noastra si milioanele de bacterii?

Acum vreo jumatate de an m-am accidentat la un antrenament al echipei de handbal a liceului. Verdict? Ligamente incrucisate. Medicul a hotarat sa-mi bage piciorul in ghips de la glezna pana la pulpa (pentru e avita molestarea ligamentelor genunchiului). Prin urmare mi-era imposibil sa indoi genunchiul. Va inchipuiti cat am patimit in acele 3 saptamani si ce n-as fi dat sa fi aflat atunci de aceste minunate dispozitive.

Sambata am fost la o piscina privat din orasul meu, insa nevoia nu a tinut cont de locatie. In rochita mea maxi, costum de baie dintr-o piesa si slapi, cu o mini gentuta (aproape porfard) in care mi tineam lucrurile (servetele, handscleaner, crema cu spf&dispozitivul 2PI), am intrat intr-o baie minuscula (nu exagerez cand va spun ca avea mai putin de un metru patrat). Mirosul era insuportabil-mirosea puternic a clor (sunt alergica la aceasta periculoasa substanta si nu suport nici macar hainele spalate cu asa ceva, pe mine) si surpriza - nu aveau wc - era o baie turceasca, ruginita si foarte stramta. 2PI m-a ajutat si am reusit sa evit cu brio orice tangenta cu bacteriile din jurul meu si o eventauala murdarire a rochitei. Sincer chiar nu ma vedeam luand pozitia piticului in acea "incapere" unde pe "gura de aerisire" intra un miros puternic de clor.

Parerea mea sicera si obiectiva despre acest dispozitiv 2PI, o impartasesc acum cu voi si sincer sper sa va dati seama cat de util ne este asa ceva in unele momente cheie, prin care orice fata trece. Un dispozitiv comod, usor de utilizat, de depozitat si de transportat (incape cu brio chiar si intr-un plic). Pentru mine chiar este dispozitivul SOS, gata sa ma ajute de cate ori am nevoie.

Problemele cu genunchii, coloana, picioarele, rochitele lungi, cataratul pe wc, calatoriile lungi si incomode au acum si ele un nou ajutor. Femeilor in varsta sau insarcinate le-as recomanda cu mana pe inima acest produs, ce le-ar scuti de o gramada de inconveniente si pozitii inconfortabile.

Voi le-ati da o sansa?! 

6 comentarii

  1. wow cand m vazut titlul postarii chiar m am bucurat..am observat o greseala de ortografie in paragraful 2 ,ultimul rannd "comentatori"-nu stiu daca a ost graba sau neatentia..bia astept sa fu si parerea ta:)m pt sansa:*

    RăspundețiȘtergere
  2. offff imi cer mii de scuze ca nu am trimis review-ul dar am uitat complet ....produsul este absolut genial. Sincera sa fiu mi-a fost un pic frica prima oara cand l-am folosit in ideea ca poate dai pe langa sau mai stiu eu ce :-s daaar spre uimirea mea este foarte usor de folosit si foarte precis....sunt sigura ca barbatii vor fi gelosi pe noi ca avem mai multa precizie ca ei mwhahahaha. Nu stiu ce ma faceam fara 2pi la padure in conditiile in care ma sperii de lighioanele din iarba in ultimul hal ...am o fobie sa nu ma muste ceva de fund :)))) rad eu rad da nu e rasul meu...oricum 2pi este genial o sa imi fac o rezerva sanatoasa sa am tot timpul in caz de neprevazute paduri sau veceuri publice. looove you camelia si iti multumesc inca o data ca mi-ai dat ocazia sa testez acest dispozitiv absolut indispensabil pt mine. nu mai zic ca in spitale in cadrul diverselor operatii care te priveaza de indoitul genunchilor este extrem de util...pacat ca nu e foarte mediatizat

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand anunti castigatoarea?o sa-ti trimit si eu reviewul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce castigatoare? (am primit un singur review si parerea lui Pixie la comentarii) - era vorba ca fac un concurs dupa ce primesc parerile, dupa mai bine de 2 luni cei ce au trimis produsele spre testare si au asteptat sa continuam ceea ce-am inceput nu mai sunt interesati de aceasta colaborare

    RăspundețiȘtergere
  5. "Dupa folosire vreau sa-mi trimiteti parerea voastra sincera si sa-mi spuneti in ce situatie v-a fost util, iar una din cele 5 pareri va fi premiata (nu dezvalui acum care e premiul, dar nu are legatura cu mersul la toaleta)."

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa folosire se referea la 2-3 saptamani, maxim 1 luna, nu la mai bine de 2 luni. Asta am si spus mai sus. Firma care a adus 2pi a intentionat sa premieze una din cele 5 care au testat si sa organizam un concurs (care se baza pe parerile voastre si care nu au fost trimise). Dupa atata timp, nu vor mai oferi nimic ca nu au de ce (am primit o singura parere din 5 si un comentariu dupa ce am spus eu ca nu am primit nimic de la voi) - crezi ca mai e ceva de premiat?

    RăspundețiȘtergere