Tassimo - ganduri finale

30.10.11

Folosesc Tassimo de mai bine de 3 saptamani si entuziasmul meu e la aceleasi cote. Imi place si mi se pare o chestie foarte utila pentru un om ocupat (nu reusesc sa ma trezesc la timp orice as face si sa pun o capsula intr-un aparat si sa am ciocolata sau ceai cald in timp ce ma pregatesc de plecare mi se pare fenomenal)  si comod (da, recunosc, e exact pe gustul meu).

L-am vazut la oferta in Real la 399 ron, mult mai rezonabil decat 599 ron - pretul initial. Capsulele inca mi se par destul de mult (am comandat si de pe ebay niste sortimente de ciocolata, ceai si cafea sa le incercam pentru ca la noi sortimentul e inca destul de redus). Inca mai visez la Chai Latte si la ciocolata calda de la Cadbury, dar sunt pe lista si o sa le incerc in curand.


Stiu ca ma intrebase cineva de variante fara zahar si daca pot sa aflu ceva despre asta. Eu am fost contactata de agentia de publicitate care se ocupa de promovarea produsului, deci nu am discutat direct cu cei ce importa/ produc. Insa in cautarile mele pe net am vazut ca deja exista variante Less Sugar (Latte Macchiato) si am vazut ca apar sortimente noi (Hazelnut Coffee, Caramel Coffee, Creme Brulee Coffee) ceea ce ma face sa cred ca vor mai aparea multe surprize si probabil si variante mai "dietetice".

Il recomand? Da! Poti sa bei ce vrei si cand vrei fara nici un efort. Arata fenomenal (ma refer la ce primesti in ceasca/ pahar), are un gust delicios si nu implica nici un efort (cu exceptia celui financiar). E un rasfat pe care il meritam fiecare dintre noi.

6 comentarii

  1. arata intr-adevar bine, insa am auzit ca acele capsule sunt pline de conservanti, si deci, consumate foarte des nu sunt bune pentru sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am gandit eu ca exista si variante fara zahar dar mai dureaza pana apar si la noi,eu mi-as cumpara aparatul chiar daca n-as bea zilnic cafea dar macar un capuccino dietetic da.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spune-mi si mie te rog, dupa fiecare utilizare il cureti cu dispozitivul galben si golesti rezervorul de apa? Ms.

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana, rezervorul de apa il golesc dupa fiecare utilizare, insa nu il curat asa des.

    RăspundețiȘtergere