Ramble

21.10.11

Simt nevoia sa vorbesc/ scriu ... ieri am avut o seara groaznica si o noapte si mai urata desi nu s-a intamplat nimic foarte grav, parca mi-au cazut toate-n cap ... aseara am fost sa ma intalnesc cu cineva si cand sa plec de acolo, nu mi-a mai pornit masina. A fost o intreaga aventura ca n-a mai recunoscut cheia (cine are cheie briceag la masina stie despre ce vorbesc). Cert e ca am petrecut 3 ore pe strada, iar in final am ajuns cu masina in service pe platforma. Toata distractia: 200 ron. 

Toata noaptea m-am gandit la n variante pentru care masina nu a mai pornit (mi-au auzit urechile o gramada de probleme si eventuale lor solutii: imobilizator, bloc lumini, cipul de la cheie, apa in BSI si multe altele). Toate insemnau o cheltuiala pe care chiar nu mi-o permit in momentul asta. Cert e ca dimineata am plecat cu inima stransa spre service sa vad ce e cu masina. Spre marele meu noroc (cred ca e cea mai buna varianta dintre toate relele) a fost "doar" bateria. Diagnosticare + baterie noua + manopera: 479,50 ron. 

Nu stiu daca-mi vine sa rad sau sa plang ... intr-un fel ma bucur ca n-a fost vreo problema electrica asa cum ma gandeam sau ceva mult mai grav, pe de alta parte ma gandesc ca m-am afundat si mai mult decat eram deja ... in final nu zic decat "Bine ca n-a fost mai rau!" desi toata lumea imi zice "asta-ti mai lipsea". Incerc sa ma consolez ca e prima problema care am avut-o cu masina in 3 ani. Poate ma pacalesc asa!

Si nu ma intreb de ce mi s-a intamplat si asta si tocmai acum, insa simt o apasare si o tristete ca dau numai de belele una dupa alta ... si de asta nu stiu cum sa scap. E prezenta acolo si-mi apasa sufletul ...

In alta ordine de idei, astazi a aparut Joy cu un mini produs Mario Badescu (masca calmanta, masca hidratanta, ser hidratant sau ser de fermitate). Pretul revistei este 5,90 ron. Eu mi-am luat una cu serul hidratant (pret intreg pentru 29 ml - 167 ron) care cred ca are in jur de 5 ml si va ajunge pentru multe folosiri tinand cont ca se folosesc 2-3 picaturi. As fi vrut sa-l incerc si pe cel de fermitate insa nu l-am vazut pe nicaieri. O surpriza placuta acest cadou de la Joy pentru ca asa putem incerca niste produse pe care nu stiu daca ne-am permite sa le luam la pret intreg.

Weekendul asta vreau sa umblu prin "faimoasele" mele sertare si prin dressing (am prea multe lucruri noi pe care nu o sa apuc sa le port curand) si o sa fiu activa pe Sertarul cu minunatii. Cosmetice si niste haine de la Victoria's Secret, e pacat sa le tin doar sa ma uit la ele.

Astept sa mi se intample ceva frumos care sa stearga toate problemele din ultima perioada. Am nevoie de ceva care sa ma scoata din amorteala asta si sa ma faca sa zambesc. 

Voi cum o duceti?

9 comentarii

  1. De obicei la masina se strica ceva cand nu e momentul...cel putin la noi asa este :) vb ta,tot raul spre bine !Si daca nu se intampla nimic frumos ,fa-ti singur o bucurie,cat de mica si o sa vezi ca altfel vezi lucrurile ! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ar trebui sa iti faci ca sa iti revii?

    o intalnire cu noi, cititoarele blogului :d hai la film :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu Allesandra, fa-ti o mica bucurie ... cu siguranta te va insenina, chiar si pentru cateva momente! Nu mai privi partea neagra a situatiei, gandeste-te ca ai trecut cu bine peste impas si ca ai mai rezolvat o problema care probabil tot aparea mai devreme sau mai tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai bine cumparam 6 reviste Joy:))) Si daca adunam vom avea 30 de ml:x la un pret mult mult mult mai mic:d?
    Mie mi se pare super.
    Astept postarile de pe Sertar:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, eu nu am gasit Joy cu produsele Mario Badescu. :((

    Si sa-ti povestesc o faza cu bateria...

    Telecomanda masinii era cam defecta, dar eu de unde sa stiu? Tot ii schimbam bateria la 1-2 luni, de fapt era dezlipita o chestiuta in interior.
    Intr-o zi ma duc sa ma intalnesc cu Anda Z. Cred ca prima sau a doua noastra intalneala scurta. Parchez masina in centru, ma gasesc cu Anda si o rog sa mearga cu mine sa las o plasuta in masina. Cred ca trebuia sa mergem la cafea dupa aia. Ajung la masina, apas butonul fermecat .. "Sesam deschide-te" .. sesam nu se deschide. Introduc cheia in portiera ... si incepe sa sune alarma. Nicidecum nu am o alarma muta, da? Chiar in plin centru, la 30 m mai incolo, in fata primariei, era nu stiu ce protest, alarma mea .. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Las lucrurile in masina, se opreste alarma, apas butonul .. "Sesam inchide-te", Sesam nu se inchide. Introduc cheia in contact, alarma masinii AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Toata lumea isi indreptase privirea spre mine... eu era sa intru in pamant de rusine.
    Pana la urma nu am mai mers la cafea cu Anda, a trebuit sa merg sa "schimb bateria la telecomanda". Intru la o ceasornicarie din centru, o doamna draguta imi schimba bateria si cand se chinuia sa asambleze telecomanda ii pica o piesa pe masa... apuca-te si cauta minusculitatea. O gasim, se uita de unde e picata si imi spune ca habar nu are de unde e si cum sa o puna la loc. O pune intr-o punguta si ma trimite cu bucatelele la un nene, prieten de-al ei.
    Am ajuns la el, ii explic, se uita, analizeaza si gaseste locul piesei. O lipeste cu pistolul de lipit si gata. Si uite asa mi s-a stricat buna dispozitia si timpul liber.

    Cu bateria ailalta am ramas in pana de vreo 2-3 ori. O data mi-a pornit masina un vecin, altadata un alt vecin care fuma pe geam si a vazut ca eu nu ma descurc. O data a venit cineva din celalalt capat al orasului ca sa ii dea socuri. Pana am schimbat bateria si am scapat de belele. Norocul meu ca am avut pe cineva care mi-a cumparat-o din magazin si a montat-o in fata blocului.

    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Camelia,

    Imi cer scuze, dar as vrea sa te intreb in legatura cu revista JOY despre care spuneai ca ai cumparat-o impreuna cu un ser hidratant.Eu am cautat-o azi in disperare si mi s-a spus ca revista JOY are doar un unt de corp in diverse variante. Ai luat cumva varianta fara cadou si serul se afla in interior? Sper ca nu am deranjat si iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si pe mine ma lasa nenorocita in mijlocul orasului.Am ingrijit-o ca pe un copil si ea asa ma rasplateste!!
    Am dus-o si eu la service tractata si mecanicul mi-a spus ca este descarcata bateria,insa dupa cum am ingrijit-o de bine si cum bateria era de un an,i-am spus ca din banii mei si pe raspunderea mea sa imi desfaca electromotorul,si vad ca am avut dreptate,pentruca dupa ce mi-a inlocuit acolo ceva,a pornit la cheie!! O sa o pedepsesc si o sa o tin in garaj

    RăspundețiȘtergere
  8. dedeaa, sa nu crezi ca nu mi-a trecut prin cap ... dar nu gasesti atatea reviste.

    Choco, daaa, imi suna asa cunoscut ... de cate ori am patit-o si eu cu masina veche! Si cu alarma am patit-o si acum cu tractarea cand nu mai lua nici o comanda, nimic si urla de se uita toata strada la mine.

    Anonim, exista 3 variante: cea cu untul de corp la 11,99, cea fara nimic la 5,99 si cea cu mini produsul Mario Badescu tot la 5,99 (cadoul este pe fata revistei intr-o punguta - exact ca la cea cu untul de corp). Vanzatorii nu stiu despre ce e vorba, eu am rugat-o pe mama ieri sa-mi caute si mi-a zis ca se uitau la ea ciudat cand intreba. S-a uitat ea si asa a gasit. Este revista in tipla la 5,99 si pe fata are o punguta cu mini produsul si un pliant micut cu descrierea.

    RăspundețiȘtergere
  9. camelia imi pare rau ca ai necazuri. poate o sa ti se para ciudat ce zic, dar apuca-te sa citesti despre legea atractiei, o sa te ajute mult ! si nu mai afirma ca ai doar necazuri, numai asta o sa atragi in viitor !

    RăspundețiȘtergere