"Preferatele din Septembrie"

1.10.11

Luna trecuta am sarit peste postarea cu preferatele lunii pentru ca nu am folosit constant aceleasi produse si nimic nu mi-a placut in mod deosebit (mai scurt spus n-am avut stare sa-mi placa nimic), insa luna ce tocmai s-a incheiat a fost diferita si produsele folosite chiar sunt printre preferatele mele.



- paleta MAC Trip: 5 Neutral Eyes (farduri: Bisque / Say, Yeah / Sable / Mineralism / Bateau) - culorile sunt usor de combinat si mi se par perfecte pentru ochii mei


- ruj MAC 1N si gloss MAC Prrr - merg foarte bine impreuna si sunt usor de purtat


- parfum Flowerparty - Yves Rocher (am scris despre el aici)

- oja NUBAR Spark - preferata mea de luni bune (am mai prezentat-o in NOTD pe blog)

- Lancome Cils Booster XL (Super-Enhancing Mascara Base) si Astor Big&Beautiful False Lash Look Volume Mascara - folosite impreuna imi plac la nebunie si-mi fac genele sa arate nemaipomenit

- Make Up For Ever High Definition Concealer - a stat in sertar ceva vreme pentru ca nu m-a impresionat deloc insa acum ne intelegem foarte bine

- fond de ten Chanel Mat Lumiere (voi face curand  review la el pentru ca lucrurile s-au schimbat de cand am scris prima data de el pe blog)

- 100% Pure Coffe Cherry Sun Damage Corrective Cream (si la acest produs urmeaza review pentru ca a fost una din cele mai frumoase surprize din ultimele luni)

- MAC Warmed si MAC Refined Mineralize Skinfinish - au fost produsele dupa care am intins mana cel mai des in ultima perioada, imi dau acel glow sanatos dupa care tanjim toate.


Singurele produse nou aparute in viata mea sunt fondul de ten de la Chanel si crema de la 100% Pure Cosmetics (sper ca saptamana viitoare sa postez si reviewurile pentru ele), restul produselor sunt din sertarele mele, unele pe care le-am iubit in trecut si am uitat de ele (Warmed de la MAC), altele care nu m-au impresionat in prima faza, dar acum mi-am schimbat parerea (HD Concealer de la MUFE) si altele pe care le-am iubit de la inceput (Spark de la NUBAR).

4 comentarii

  1. Tentante multe dintre produse.;)
    Imi plac in mod special Skinfinish-urile...

    Sa le folosesti cu drag in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la tot ce a zis Ada. Arata foarte foarte bine toate pordusele, dar pudrele Mac arata excelent si cred ca sunt si foarte bune!

    RăspundețiȘtergere