Ce ziceti?

4.10.11

I may not be someone's first choice but I'm a good choice. 
 
I may not be rich but I'm valuable. 
 
I don't pretend to be someone I'm not 
because I'm good at being me. 
 
I might not be proud of some of the things I've done in the past 
but I'm proud of who I am today. 
 
I may not be perfect but I don't need to be. 
 
Take me as I am or watch me as I walk away.

3 comentarii

  1. Nici nu stii cat de bine (pentru mine) ti-ai ales momentul sa scrii asta. M-ai facut sa ma simt mai puternica. Multumesc mult :*
    O sa le pastrez undeva unde sa le vad zi de zi, sa nu uit!

    RăspundețiȘtergere
  2. I might not be proud of some of the things I've done in the past, but I'm proud of who I am today. - true!

    Cu ultima nu prea sunt de acord, cateodata trebuie sa faci si compromisuri intr-o relatie ca totul sa mearga ok.. Suna mai mult a incapatanare, totusi nu cred ca exista 2 oameni care sa se potriveasca fara sa se schimbe cat de putin unul pentru celalalt. Putin, pentru ca nu trebuie sa ne schimbam complet pentru cineva :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevarat si e mare pacat ca nu putem gandi intotdeauna asa fiindca fiecare suntem unici si avem ceva special, indiferent ca nu suntem: cei mai destepti, frumosi, corecti si lista poate continua. Desi au rolul de a "te ridica" si a te motiva, cred ca mai conteaza f. mult si starea sufleteasca pe care o ai in momentul in care citesti aceste randuri: spre exemplu, sufleteste eu sunt la pamant si unele propozitii nu ma fac decat sa ma supar/sufar mai tare. Acum depinde si cum o iei, probabil sunt eu dusa cu pluta-n America:) Ideea este ca sunt lucruri pe care ar trebui ca fiecare dintre noi sa le stim si mai mult de atat, sa le si aplicam.
    Camelia, o seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere