Castigatoare 2 x Giveaway

16.10.11

Ma asteptam sa fie mai multe participari, dar numarul chiar nu  conteaza cu adevarat ... intotdeauna am preferat calitatea in fata cantitatii. Va multumesc pentru comentariile lasate si vreau sa va spun ca fiecare a prezentat o fata a mea si m-am regasit in fiecare.

Inainte de a va anunta cine sunt castigatoarele, trebuie sa va spun ca azi sunt schioapa (si nu este o figura de stil, ci o realitate) ... am mai spus pe blog ca am avut o intindere de ligamente la un genunchi acum cativa ani si am tot avut probleme cu genunchiul respectiv, iar ieri ... ieri nu stiu ce s-a intamplat, mi-a "sarit" genunchiul si sunt intr-un picior. Durerile nu sunt asa mari, dar e departe de a fi ceva placut, mai ales daca e nevoie sa intind piciorul (si cum sa merg altfel?). Asa ca astazi starea mea nu este una tocmai buna ... 

Am citit ce ati scris de cateva ori si am ascultat/ vazut linkurile voastre si daca al doilea premiu am stiut unde va merge din prima (am simtit comentariul de cum am inceput sa-l citesc si am stiut ca aia e povestea mea desi datele sunt diferite), la primul premiu am stat sa ma gandesc si in final totul a fost clar. Am ales ce ma caracterizeaza.

Asadar premiul 1 (cele 2 produse Yves Rocher) merge la ralucatm25. Desi in prima faza poza n-a avut vreun efect deosebit asupra mea, a doua oara cand am privit-o mi-am dat seama ce reprezinta. Da, asa sunt eu, un amalgam de stari si sentimente si probabil ca in multe cazuri am acelasi efect ca si fotografia - transmit atat de multe lucruri (fapt ce de altfel nu este foarte bun pentru mine) incat putini reusesc sa vada ceva.

Iar al doilea premiu va merge la Liana Mitroi. Desi detaliile povestii in mod sigur sunt diferite pentru fiecare dintre noi, cred ca fiecare ne regasim in ceea ce a scris. Si fiecare vrem sa gasim acel colt unde sa evadam atunci cand realitatea e prea greu de suportat.

Felicitarile fetelor si astept mail cu datele voastre pentru a putea sa va expediez coletele.

Vreau sa inchei postarea asta cu niste vorbe pe care ar trebui sa ni le amintim mai des. Atunci cand in viata noastra se inchide o usa, intotdeauna se deschide o alta. Insa noi suntem atat de preocupati de usa care s-a inchis, incat nu avem ochi sa vedem usa care se deschide. (si oare cate oportunitati pierdem doar ca am ramas blocati intr-un trecut care ar trebui sa fie mort si ingropat?)

4 comentarii

  1. Imi pare rau pentru problema de sanatate pe care o ai, sper sa te tratezi si sa-ti treaca cat mai repede.
    Chiar ieri ma gandeam cu regret ca nu am apucat sa ma inscriu si eu la ga-ul tau pentru ca mi-ar fi placut sa-ti spun ce reprezinta Coltul Cameliei pentru mine.
    Toate cele bune si chiar daca ma repet, sper din suflet sa te faci bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine spus in ultima parte a postarii... Oportunitatile pirdute ma duc cu gandul la experimentul cu stiuca...

    Insanatosire grabnica!!
    hugs!

    RăspundețiȘtergere