REVIEW: Nars Sheer Glow

4.6.10

Asa cum am promis, vin cu un review la fondul de ten Sheer Glow de la Nars. Primul lucru de care trebuie sa vorbesc este numele deoarece acest fdt nu este nici sheer si nici glow (in sensul in care multi gandesc acel "glow"). Pentru mine este "glow" pentru ca-mi face tenul radios cum n-a facut-o nici un alt fond de ten si asta inteleg eu prin glow, nu aspectul pe care il lasa de exemplu Revlon Photo Ready (pe care eu il vad ca fiind "dewy").

Raman la afirmatia de luni: imi place la nebunie si este cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pana acum (insa trebuie sa precizez ca depinde foarte mult cum il aplici). La ce ar trebui sa fiti atente daca vreti sa incercati acest fond de ten: este water based deci trebuie sa-l agitati inainte de fiecare folosire, sticla nu are pompa (si nu are pentru ca creatorul firmei Nars a conceput acest fdt pentru a fi aplicat cu degetele - varianta care nu o recomand deloc in cazul tenului mixt sau gras) si, din propria mea experienta, rezista mult mai bine daca nu se foloseste pudra pentru finisare.

O sa va spun ce probleme am eu si ce astept de la un fond de ten. Ce astept de la un fond de ten: sa intre usor in piele, sa aiba o acoperire decenta, sa nu-mi faca fata sa arate a masca si sa reziste (nu sa ma trezesc la mijlocul zilei cu dare pe fata). Ce probleme am: o tenta de roz in obraji si pe maxilar (seamana a rosacee, nu este ceva foarte evident insa pe mine ma deranjeaza), niste zone uscate pe nas si pe un pomete (de la o dermatita de contact) care se descuameaza si se inrosesc din cand in cand si niste semne ramase de la o alergie sub maxilar (nici astea nu sunt grave, dar sunt inestetice).

Ce face Sheer Glow de-mi place asa mult?

- imi uniformizeaza tenul (este primul fdt care simt ca-mi neutralizeaza roseata)

- da tenului un aspect radios, fata pare foarte curata si luminoasa

- nu se vede pe fata (efectul este natural)

- acoperirea este medie (se poate reveni cu aplicarea pentru o acoperire mai mare insa nu recomand deoarece dupa cateva ore nu se mai vede asa bine in cazul unei aplicari repetate de produs)

- hidrateaza si pregateste tenul pentru aplicarea celorlalte produse (concealer, blush, etc.) - care astfel se intind mult mai bine

- nu accentueaza porii, nu se aseaza in liniile fine

Probabil ca exista si alte fonduri de ten mai bune decat el, dar pentru mine, in acest moment, este fondul de ten perfect.

Il recomand persoanelor care vor un aspect natural si radios si sunt dispuse sa cheltuie ceva mai multi bani pe un fond de ten de calitate (nu exista alternative sa-l iei mai ieftin decat pretul oficial - poate doar daca ai norocul sa-l gasesti pe vreun blog sale); daca va doriti un aspect de papusa de portelan si aspect mat, atunci nu incercati fondul asta de ten.

Nu am incercat sa-l aplic cu pensula (am sa incerc mai multe variante de pensule) si am sa revin cu un update la aceasta postare in ceea ce priveste aplicarea cu pensula.

Daca aveti intrebari legate de Sheer Glow, astept sa le lasati la comentariu.

Intr-unul din giveaway urile viitoare, am sa pun si 2 mostre de fdt Nars Sheer Glow si Sheer Matte (nuanta Santa Fe - pentru ten mediu) pentru a da cuiva sansa sa testeze acest fond de ten.

6 comentarii

  1. NARS Sheer Matte matifiaza? ce parere ai despre el?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ni l-am incercat inca (am niste mostre si o sa-l incerc zilele urmatoare si am sa fac un mini review), dar din ce-am citit nu e asa nemaipomenit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai incercat Advantan pentru dermatita? Pe mine asta m-a ajutat

    RăspundețiȘtergere
  4. Adina, da, asta am folosit si eu (recomandat de doctor) dar a dat rezultate doar cateodata (in proportie mare a functionat).

    RăspundețiȘtergere