Prima impresie: MUFE HD Foundation

2.6.10


HD (High Definition) Foundation de la Make Up For Ever era celalalt fond de ten pe care doream sa-l incerc de ceva timp. L-am luat de pe un blog din Anglia, am dat pe el mai putin de 100 ron cu tot cu transport deci zic ca a fost o afacere destul de buna (in Romania e in jur de 140-150 ron). Cu nuanta nu am avut probleme pentru ca stiam deja ce-mi trebuie, respectiv 117.

Azi dimineata l-am aplicat cu buretelul Beauty Blender si dupa am folosit Invisible Setting Powder de la MAC si mi-a placut aspectul final. Acoperire medie, aspect radiant al fetei, insa este nevoie de concealer pentru a acoperi imperfectiunile.

Am citit atatea review uri contradictorii ca nu stiam la ce sa ma astept pe parcursul zilei. Nu si-a schimbat culoarea pe fata, nu s-a scurs/ evaporat/ disparut si nici nu am observat sa-mi scoata in evidenta zonele uscate ale tenului (asa cum citisem in anumite reviewuri). Dupa 8 ore de la aplicare, imi luceste putin nasul (insa prea putin tinand cont de tenul mixt de care "beneficiez") si mi se pare ca sunt porii mai vizibili ca dimineata (insa prea putin ca sa devina o problema).

Am sa incerc si alte metode de aplicare si alte baze de machiaj si o sa urmeze un review la acest fond de ten, insa in mod cert este un fond de ten bun, dar nu are acel ceva care m-a facut sa spun wow la Nars Sheer Glow.

Ati folosit produse de la MUFE? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu