Duelul stelelor: NARS Albatross versus MAC Vanilla Pigment

14.6.10


Am citit de atatea ori ca pudra iluminatoare Albatross de la Nars este forma presata a pigmentului Vanilla de la Mac ca m-am hotarat sa scriu despre asta, intrucat sunt ceva diferente notabile intre ele.

Le am pe amandoua si trebuie sa spun de la inceput ca eu prefer produsul de la Nars.

Albatross este in binecunoscuta carcasa neagra de la Nars (frumoasa si eleganta de altfel, insa in timp se pateaza si arata urat - depinde si de fiecare cata grija are de produs), in timp ce pigmentul de la MAC este in binecunoscul borcanas transparent (care poate fi dificil de manuit pentru cele mai "ametite" - atentie!!! fardul Vanilla nu este forma presata a pigmentului si nu are calitatile pentru a fi folosit ca un highlight pe pometi, ci doar pe arcada/ coltul intern al ochiului).

In ceea ce priveste culorea, cred ca parerile care le dau ca fiind acelasi produs se bazeaza pe faptul ca amandoua au tenta aurie insa exista o diferenta clara: Albatross este alb cu reflexe aurii, in timp ce Vanilla este mult mai intens, galben si cu un luciu auriu puternic.

Albatross se ia mai greu pe pensula fiind pudra presata in timp ce Vanilla, fiind un pigment, se ia mult mai usor insa la aplicare castiga produsul Nars care se intinde mult mai bine, pigmentul nu se intinde asa uniform (cu un pic de rabdare se intinde si el cum trebuie). Pentru aplicare Albatross folosesc pensula 165 de la Sigma, iar pentru pigmentul Vanilla de la MAC am folosit 188 sau 225 (o versiune mai mare a lui 224).

Ca aspect final, as spune ca in timp ce Albastross creaza acea iluminare subtila, pigmentul Vanilla de la MAC da un aspect lucios, metalic e mai corect spus.

Ambele sunt frumoase si au atuurile lor, insa eu prefer Albatross de la Nars pentru ca este mai subtil si mai comod de aplicat, iar folosit cu pensula 165 este de vis (pana sa am aceasta pensula nu il foloseam prea des pentru ca nu obtineam aplicarea pe care o doream insa acum a intrat in gratiile mele).

Avantajele pigmentului Vanilla sunt multe insa cred ca este de amintit faptul ca este versatil; poate fi folosit in extrem de multe feluri si asta ii da un pic de castig in fata produsului de la Nars.

Ati incercat vreunul din aceste produse? Ce parere aveti?

3 comentarii