REVIEW: Coastal Scents HD Foundation

9.6.10


Azi dimineata mi-am dat seama ca nu am facut un review la fondul de ten Undercover HD de la Coastal Scents desi il am de multa vreme si m-am gandit ca poate sunteti interesate de el mai ales ca acum se pot comanda si mostre pentru a incerca diferite nuante.

Eu am luat nuanta ST03 (considerata corespondenta nuantei NC20 de la MAC) - pret: 16,95 dolari si primul lucru care m-a frapat cand a ajuns coletul, a fost culoarea: galben (eu am subtonuri galbene, insa niciodata nu am vazut un fond de ten atat de galben) - pe fata insa nu ramane galben, ci se adapteaza tenului (desi as spune ca este un pic cam deschisa nuanta pentru mine, insa cu putin bronzer se rezolva).

In ceea ce priveste fondul de ten, este foarte cremos si nu mi se pare ca este usor de aplicat (simt nevoia sa finisez cu degetele dupa aplicare), acoperirea este medie (trebuie avut grija la aplicarea in jurul nasului ca poate arata urat daca nu este aplicat cum trebuie) si scoate in evidenta zonele uscate (deci nu recomand folosirea acestui fond de ten in cazul unui ten uscat care se descuameaza).

Imi place ca dupa aplicare, fata este foarte hidratata (banuiesc ca este water based - recunosc ca nu am verificat) si nu simti ca ai fond de ten, iar tenul este uniformizat.

Daca aveti tenul normal, mixt sau gras si nu aveti de acoperit probleme mari si vreti un fond de ten care sa arate bine in poze, puteti sa dati acestui fond de ten o sansa.

7 comentarii

  1. S.O.S!!! am nevoie de un sfat din partea ta, legat de epilare... Trebuie sa ma epilez si nu am timp sa ajung la cosmetica. Ce variante imi propui? Poate faci chiar un post :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Benzile de ceara .. restul metodelor (lama, crema, spuma de epilat) nu vor face decat sa taie firul, nu vor smulge radacina si ai sa strici munca cosmeticienei de a rari parul prin epilarea cu ceara (garantat experiementat pe mine - m-am facut in ultime vreme cu crema/ spuma si mi-a crescut parul tepos si des si dupa 2 zile intepa deja). Ceara e sfanta! (urmeaza un post zilele astea daca tot l-ai sugerat)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa m-am gandit si eu, tot la benzi de ceara desi mai citisem pe undeva de o ceara cu zahar lavabila. Astazi ma duc sa vad ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, cum atenuati durerea cand folositi ceara? Eu de teama durerii caut s-o folosesc doar in cazuri exceptionale, preferand aparatele de ras si cremele.

    De asemenea, cu ce produse calmati zona epilata ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ada, eu nu am probleme cu ceara - nici de durere, nici de iritare; foarte rar mi s-a intamplat sa ma irit - eu am o crema de la Veet post epilare - am primit-o intr-un set cu crema de epilat luat din Viena (pe la noi nu am vazut si pe aia o folosesc daca e cazul sau cel mai simplu - apa termala pe zona sensibila). O prietena de-a mea foloseste ceva preparat in farmacie si lauda mereu crema aia (o intreb si o sa-ti scriu aici).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ada, DIPROGENTA se numeste - este in jur de 11 ron in farmacii (prietena mea jura pentru ea).

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc foarte mult Camelia pentru mentionarea cremei. Trebuie sa fie eficienta aceasta crema, mai ales ca, din cate citesc pe prospect, are proprietati antiinflamatorii, antipruriginoase si vasoconstrictoare.

    Ce norocoasa esti ca n-ai probleme cu durerea la epilatul cu ceara!! O folosesti des? sau
    niciodata n-ai avut astfel de probleme?

    Ceara, cum ai spus si tu, e sfanta ... dar cand ma gandesc la durere...

    Inca o data, merci pentru ca precizarea cremei mai sus.

    Talcul,de pilda, la mine nu are niciun efect si am renuntat la a-l mai folosi de multisor. Dar, apropos de talc: http://www.csid.ro/health/pudra-de-talc-creste-riscul-de-cancer-uterin-6071281/ Ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere