Prima impresie: NARS Sheer Matte

21.6.10

Azi a venit randul lui Sheer Matte de la Nars! Dupa ce reviewuri am citit si cat de mult imi place Sheer Glow, ma asteptam la un dezastru cu Sheer Matte. Dezastru' nu s-a produs, dar nici "wow" ul de la Sheer Glow nu a fost.

Primul lucru de care trebuie sa spun e ca trebuie aplicat cu degetele (si asta o spun eu care nu folosesc niciodata degetele, insa trebuie sa recunosc ca aplicarea cu degetele pentru Sheer Glow si Sheer Matte este cea mai buna) si aplicat asa cum trebuie, arata bine pe fata. Uniformizeaza mai bine ca HD de la MUFE insa nu se ridica la nivelul lui Sheer Glow (nu neutralizeaza roseata in totalitate, nu lumineaza tenul).

Senzatia pe fata este una naturala (nu simti ca ai fond de ten, arata foarte natural) insa nu te faci sa radiezi (da, este un fond de ten mat insa finishul nu este unul mat), nu are acel ceva care sa il faca deosebit fata de alte fonduri de ten.

Pe fata a rezistat bine (l-am fixat cu Mac Set Powder) desi dupa vreo 8 ore de la aplicare, mi-am simtit barbia uleioasa. Trebuie sa spun ca nu are SPF (ca si Sheer Glow), eu am aplicat inainte Estee Lauder Cyber White (UV Power Protector SPF50) si a fost ok.

Este un fond de ten ok, insa nu are nimic special care sa justifice un pret atat de mare si prin urmare nu il recomand pentru ca nu merita atatia bani. Poti obtine aceleasi efecte cu bani mai putini si fara atata bataie de cap pentru a-l achizitiona.

Am uitat sa precizez un lucru destul de important: atat Sheer Matte, cat si Sheer Glow, sunt water-based si chiar hidrateaza tenul (dupa ce ma demachiez, imi simt tenul hidratat si proaspat, ceea ce mie nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nici un fond de ten).

2 comentarii

  1. ohh.. merci chiar vroiam sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Datorita review-ului tau, ma tenteaza foarte tare Glow-ul, multumesc si pentru review-ul acesta !

    RăspundețiȘtergere