Prima impresie: Lancome Maquimat Ultra Naturel

27.6.10


Astazi am vrut sa folosesc ceva nou si m-am hotarat sa incerc fondul de ten Maquimat Ultra Naturel de la Lancome (luat din Muller din Viena cu o gramada de bani - nu-mi amintesc cat am dat pe el, insa stiu ca am dat o groaza). E un fond de ten pentru "normal to oily skin" si promite un efect mat de durata. Eu am nuanta 01 Beige albatre.

Sa incep cu ce mi-a placut: textura (desi citisem pe makeupalley cu totul altceva), se intinde foarte bine, nu se simte pe fata, acopera destul de bine (as fi "riscat" sa nu folosesc concealer, dar obisnuinta a fost mai puternica decat mine) si efectul de matifiere este real in conditiile in care am transpirat pentru ca m-am jucat cu cainii, a rezistat foarte bine pe fata, iar in lumina din casa arata perfect (o sa explic mai tarziu de ce zic in lumina din casa), iar dupa demachiere fata mea era hidratata.

Ce nu mi-a placut: mirosul destul de puternic (eu sunt obisnuita de la fondurile de ten Clarins cu mirosul si nu a fost ceva asa de neplacut, dar pentru altcineva ar putea fi deranjant) si faptul ca in lumina de afara, fata mea avea un aspect rozaliu/ poate chiar usor portocaliu (ramane sa vad in zilele urmatoare daca este nuanta gresita si are niste subtonuri portocalii sau pur si simplu se vedea roseata mea naturala - ceea ce ar fi un pic ciudat pentru ca a acoperit foarte bine celelalte probleme ale tenului). Am schimbat si baza de machiaj azi si am incercat si un alt bronzer, deci poate fi si asta cauza culorii un pic ciudate. Voi incerca mai multe variante de primer si voi reveni cu un review cand ma pot pronunta clar.

Ceea ce pot spune insa dupa prima folosire este ca daca nu ar fi fost problema cu culoarea, acum as fi topait intr-un picior si ar fi spus am gasit fondul de ten mat ideal.

2 comentarii

  1. multumesc pentru review-uri,sunt de real folos.a mai aparut de la lancome fdt silky mat,nu l-ati incercat?as fi curioasa ,care e mai bun,intre astea doi,acoperire,matifiere.multumesc mult.o zi buna.stella

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat .. din cate stiu eu Silky Mat l-a inlocuit pe Maquimat care nu se va mai produce.

    RăspundețiȘtergere