O privire prin sertar - pensula MAC 190SE

8.6.10

Din cauza unei accidentari in weekend la mana dreapta, nu am putut folosi buretelul Beauty Blender pentru aplicarea fondului de ten, asa ca am fost nevoita sa gasesc o metoda care sa ma ajute sa aplic fdt si sa nu implice toate degetele mainii.

Si asa m-am intors la pensula MAC 190SE - o am dintr-un set lansat in 2007 de sarbatori (are maner scurt auriu). Pensulele pentru fata lansate cu colectia respectiva au fost de cea mai buna calitate din seturile special edition (au reviewuri nemaipomenite) si a fost o perioada cand imi placea la nebunie pensula 190SE, dar apoi am abandonat-o pentru Beauty Blender.

Insa am folosit-o si ieri si azi si mi-am amintit de ce mi-a placut asa mult in trecut (ieri cu Make Up For Ever HD Foundation si azi cu Clarins True Radiance). Intinde perfect fondul de ten pe fata si aspectul final este foarte natural.

Se poate folosi si pentru a aplica face primer, dar si pentru aplicare corector daca aveti zone mari de acoperit (urme de acnee, discolorari ale tenului).

In mod sigur aceasta pensula va reintra in gratiile mele in perioada urmatoare.


Voi ati redescoperit recent vreun produs pe care il uitaseti intr-un colt al "sertarului"?

8 comentarii

  1. Tare postul :) M-am dus sa ma uit prin sertar, ce nu am mai folosit si mi-a placut. Tot o pensula, no name pentru gel-liner. Mi-am luat-o anul trecut cand am experimentat cu un gel-liner de la coastal scents, care nu mi-a placut. Acum mi-am mai luat un gel-liner, cel bio de la Nvey eco, cred ca ti-am zis... Si chiar ma gandeam pe unde e pensula, eh si uite ca am gasit-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Benefit- Coralista uitasem complet ca am acest blush pana cand am vazut un review pe youtube :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @veranadoll, trebuie sa incerc neaparat produsele Nvey Eco sa vad si eu cum sunt (m-am tot uitat pe siteul ala zilele astea, dar parca ma mustra constiinta sa dau bani tot pe make-up).

    RăspundețiȘtergere
  4. da stiu cum este :))) si eu azi am facut o alta '' infractiune'' dar asta e! Noi sa fim fericite ca frumoase suntem :p. Si oricand poti sa te consolezi cu gandul ca le-ai luat la reducere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. buna!!!!stiu ca poate sunt un pic cam nesimtita dar as vrea sa te intreb ceva....nu ai vrea sa vinzi aceasta pensula???? Eu ador pensulele cu maner scurt.....daca da as fi foarte interesata sa o cumpar.....ms

    RăspundețiȘtergere
  6. Amy, nu, este o pensula pe care o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat....mi'ar fi placut sa am "grija" de ea....daca vei vrea sa o vinzi te rog sa'mi spui....as fi tare intereseata de ea....ti'as oferi pe ea exact cat costa si acum o pensula 190....as dori-o pt ca am o obsesie pt pensulele cu maner scurt....

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi plac pensulele cu maner scurt.

    RăspundețiȘtergere