O privire prin sertar - pensula kabuki Too Faced

16.6.10



Zilele trecute m-a intrebat cineva de pensule si daca cred ca e esentiala o pensula kabuki si asa mi-am amintit de o pensula care imi place mult de tot, dar n-am mai folosit-o in ultima vreme: Too Faced Retractable Kabuki. N-am mai intins mana dupa ea in ultima vreme pentru ca nu am folosit fond de ten mineral si atunci nu prea am avut nevoie cu adevarat de o pensula kabuki, dar astazi am folosit-o din nou si raman la fel de incantata de ea ca la inceput.

Ambalajul este foarte dragut si feminin (este si foarte practic pentru calatorii - nu trebuie sa-ti faci probleme ca se murdareste/ deterioreaza), iar pensula este cea mai moale din tot ce-am intalnit eu pana acum. Este sintetica (mai este cunoscuta si ca teddy bear brush) si foarte densa si aplica de vis produsele minerale. Un alt punct forte este faptul ca nu naparleste (eu am pensula de mai bine de 2 ani si niciodata nu a pierdut nici un par).

Pretul este destul de mare, in jur de 30 dolari, dar pensula asta merita fiecare banut. Este singura pensula kabuki de care veti avea nevoie si nu o sa va para rau niciodata ca i-ati dat pe o singura pensula.

Singurul lucru care deranjeaza la aceasta pensula este timpul de uscare. Fiind atat de densa, dupa spalare poate dura pana la 3 zile pana la uscarea in intregime.

In general evit sa fac recomandari pentru ca fiecare femeie este diferita si are nevoi diferite si un produs poate fi minunat pentru o persoana si ingrozitor pentru alta (depinde de multi factori), insa aceasta pensula o recomand din toata inima.

Voi aveti vreun produs pe care il recomandati din toata inima?

9 comentarii

  1. Eu recomand buretelul pentru curatarea si exfolierea tenului. Am scris pe blog despre el. Imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am pensula asta si o folosesc si pentru pudra bornzanta - merge bine
    dar de cand mi-am luat 129 de la MAC chiar ca am uitat de ea - mersi ca mi-ai adus aminte!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am acesta pensula si sunt foarte incantata de ea, din aceeasi gama teddy mai am o pensula mai micuta nu este kabuki dar are acelasi maner, sunt superbe si n-au pierdut niciodata vreun fir.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu recomand Too Faced Shadow Insurance.

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu pensulica. E de departe printre cele mai folosite pensule ale mele. Daca mi se mai intampla sa ies cu ochii nemachiati, fara fond de ten foooaarte rar mi se intampla.
    Am observat ca la o prima "atingere" ca sa-i zic asa, kabuki-urile de la tanf alea mai scumpe (silver tipped si bamboo kabuki) au exact acelasi feel, atat in ceea ce priveste desimea, cat si moliciunea. Ba chiar ma bate gandul sa iau si eu unul sa-l testez pana la capat sa vad pana la ce punct sunt comparabile si daca intr-adevar sunt o alternativa la fel de buna la jumatate de pret.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am cumparat ieri aceasta pensula si mi se pare super. Chiar o ador :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. hqhair la momentul achizitiei, acum se poate cumpara din mai multe locuri.

      Ștergere