Descoperire: Estee Lauder Sparkling Clean Cleanser

23.6.10


Am folosit in ultimele zile Purifying Mud Foam Cleanser din gama Sparkling Clean de la Estee Lauder si pot sa spun cu mana pe inima cu mi-am gasit o noua iubire. Am cleanserul asta de ceva vreme, insa nu l-am folosit ... am folosit mai demult un cleanser din gama Perfectly Clean si nu m-a incantat in mod deosebit. Insa cu caldurile care au fost, dimineata la dus simteam nevoia sa-mi curat fata in profunzime si asa am inceput sa-l folosesc si pot sa spun ca e minunat.

E ideal pentru tenul mixt/ gras, contine iarba de lamaie, floare de lotus si castravete (eu nu suport castravetii insa in cosmetice imi plac de mor - DayWear de la Estee Lauder e una din cremele mele preferate) si are ingrediente pentru controlul secretiei de sebuum, anti iritante si hidrateaza in acelasi timp.

Promite o curatare in profunzime, ajuta porii si lasa fata curata si radioasa si exact asta face (fata "scartaie" a curat si in acelasi timp este hidratata si radioasa). Daca aveti ten gras si sensibil cu tendinte de acnee, va recomand acest produs - face minuni.

M-am uitat pe siteul Estee Lauder din UK si am vazut ca pretul este 18 lire pentru 125 ml (este nevoie de o cantitate mica pentru toata fata, deci va tine foarte mult), iar pe strawberry am vazut si alte produse din gama asta pe care vreau sa le incerc.

Voi ati incercat ceva din gama asta?

3 comentarii