Curiozitatea a invins ... din nou

26.6.10

Desi mi-am propus sa nu mai cumpar produse de make-up fara sa am cu adevarat nevoie de ele, am comis-o din nou. Mi-am luat 3 produse care nu-mi sunt absolut necesare, insa vroiam sa le incerc de ceva vreme. Asa ca ieri am facut 3 tranzactii on-line si am mai cheltuit niste bani pe niste produse care sper ca se vor ridica la inaltimea asteptarilor mele si nu vor fi niste dezamagiri.

Prima achizitie a fost bronzerul Laguna de la Nars. Asta e produsul de care chiar nu aveam nevoie intrucat am deja suficiente bronzere, insa curiozitatea a invins (desi am mai avut cateva tentatii pana acum cu acest produs si le-am rezistat cu brio, de data asta curiozitatea a fost mai puternica decat ratiunea).

Al doilea produs a fost fondul de ten Photo Ready de la Revlon pe care nu intentionez sa-l folosesc singur, ci combinat cu un alt fond de ten. Cand imi va ajunge si voi testa combinatia de care vorbesc, am sa fac o postare pe tema asta.

Pensula SS197 de la Sigma este cel de al treilea produs cumparat. Am vrut s-o mai cumpar si acum cateva luni, insa nu era disponibila pe siteul lor. Am vazut/ citit niste pareri foarte bune despre pensula asta (aplica foarte bine fondul de ten lichis, nu naparleste, se curata foarte usor) de la niste persoane in a caror parere sincera si neinteresata ma incred incat sper sa fie pensula ideala pentru fondul de ten lichid.

Daca va intereseaza review uri la produse cand imi vor veni, astept sa-mi lasati mesaje.

Voi ati facut ceva achizitii de genul asta (n-am nevoie, dar trebuie sa-l/o incerc) in ultima vreme?

6 comentarii

  1. Astept parerea ta despre bronzerul Laguna. Eventual si niste poze. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultima vreme nu am mai facut achizitii care nu imi mai sunt necesare pentru ca am evitat sa intru in Sephora fara un scop anume. Abia astept review-urile la produsele care ti le-ai cumparat. Ne poti spune de pe ce site? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu le folosesti, poti oricand sa arunci un blog sale nou, deci la cat mai multe cumparaturi inutile, fara numar, fara numaaar :-)))!

    Eu mi-am facut, acum o luna, top 10 pan - 10 produse cosmetice, 25 produse de corp :-)).
    Am reusit sa termin vreo 5-6 de pe lista si sunt foarte mandra de mine, pentru ca de atunci nu am cumparat absolut niciun produs de make-up / skin care / body care.

    RăspundețiȘtergere
  4. ultima achizitie semnificativa au fost doua creme de corp de la avon,pentru vara.una e pentru intensificarea bronzului,usor portocalie,iar cealalta se presupune ca e after sun si e gen dove sumer glow.are particule stralucitoare si coloreaza discret pielea (stiam dinainte ca e crema nuantatoare

    RăspundețiȘtergere
  5. Sim, pensula de pe siteul sigma si celelalte 2 de pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  6. ultima achizitie--cea mai "proaspata" o reprezinta cele patru rujuri la NYX--curiozitatea bat-o vina! dar au meritat banutii--sunt cremoase si nuantele superbe.
    abia astept review la pensula de la sigma :D

    RăspundețiȘtergere