REVIEW: Stila Illuminating Finishing Powder

23.4.10

De multa vreme am vrut sa scriu review ul pentru aceste pudre iluminatoare, dar in tot acest timp am avut o relatie love/ hate cu ele si asta a fost motivul pentru care am intarziat atat. Pretul este de 32 usd pentru 9 grame (am postat cum le-am luat eu de pe strawberry la niste preturi foarte mici pe la sfarsitul anului trecut).

Am 2 nuante: Rose Gold (un bej auriu cu nuante de roz - absolut superb) si Bronze (o nuanta mai inchisa - un maro roscat superb). Ambalajul imi place mult (cutie de aluminiu cu capac transparent care se scoate prin desurubare), culorile arata absolut senzational cand le incerci pe mana, problema intervine cand le aplici pe fata - nu se vede nimic (nuanta deschisa este absolut superba in cutie si incercata pe mana, insa aplicata pe fata nu face nimic; iar nuanta mai inchisa este potrivita mai curand pentru un ten mediu spre inchis, nu pentru mine care-s destul de palida).

Am incercat diferite pensule, tehnici de aplicare si se intampla acelasi lucru: culoarea din cutie nu apare niciodata pe fata. Ceea ce mi se pare ciudat este ca incercate pe mana sunt superbe si la fel se intampla daca le aplici pe fata perfect curata care nu are nici un produs aplicat - eu una nu am cum sa ies din casa doar cu o pudra iluminatoare pe fata pentru ca nu m-as simti bine.

Textura lor este un pic cremoasa si se aplica ca un vis (nuanta mai inchisa am folosit-o ca fard de ochi si este de vis), chiar mi-as fi dorit sa iubesc aceste pudre insa repet au un minus major: la aplicarea pe fata, nu obtii culoarea din cutie (Rose Gold cel putin nu se vede deloc). Asta nu inseamna ca n-am sa incerc la nesfarsit sa obtin stralucirea din cutie pe pometii mei. Fiecare cu nebunia lui!

Ati incercat acest tip de pudra? Ati gasit secretul de aplicare? Daca da, luminati-ma si pe mine ca am nevoie.

Un comentariu

  1. arata fantastic amandoua, mi-emi vine sa le mananc:)). Nu stiu ce sa zic, cred ca eu le-as gasi diverse intrebuintari mai neobisnuite, pe cea roz as aplica-o in coltul ochiului la iluminator, de exemplu:)

    RăspundețiȘtergere