Noutati de vara de la Pupa Milano

21.6.22

Colectiile de vara de la Pupa Milano intotdeauna arata intr-un mare fel, iar cele de anul asta nu fac exceptie. De-abia am asteptat sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca au fost o surpriza mai mult decat placuta, mai ales ca una dintre ele se invarte in jurul idei de nuca cocos, iar voi stiti ca eu nu sunt fana a mirosului de cocos, dar produsele astea chiar m-au surprins si de-abia astept sa ma bucur si in perioada urmatoare de ele. Daca va tenteaza ceva zilele astea Pupa are 30% reducere la toate produsele de pe site.

Coconut Lovers este colectia care nu stiam daca o sa imi placa, dar care m-a cucerit de la prima intalnire. Ambalajul imi place mult, insa cea care face diferenta este aroma - cocosul este combinat cu accente de lamaie, mar, vanilie si patchouli, iar rezultatul este o aroma exotica care te duce imediat intr-o lume cu soare si culoare. Iar produsele sunt gandite pentru a rasfata pielea celor ce isi doresc o piele stralucitoare fara a se expune la soare, insa pot foarte bine folosite si pe o piele bronzata pentru a accenta culoarea de chihlimbar.

Sunt 7 produse in colectia asta in total, eu am primit si incercat 4 dintre ele de care o sa va povestesc mai jos. Cele 3 pe care nu le-am sunt un gel pentru ten cu efect de bronz instantaneu ce vine in 2 nuante, o crema de corp autobronzanta cu actiune rapida si un produs de machiaj duo: bronzer si blush care vine in 2 combinatii de culori.  

Sun Kissed Face Natural Effect Face Self-Tanner este un produs extrem de interesant pentru bronzarea tenului cu extract de nalba si zahar bio care poate fi aplicat uniform pe ten si gat pentru o culoare frumoasa si uniforma (e nevoie de doar cateva picaturi, mainile se clatesc dupa aplicare) sau pot fi combinate 2-3 picaturi cu ser sau fond de ten pentru un efect natural. Formula e curata, produsul este foarte placut si usor de folosit, daca sunteti in cautarea unui astfel de produs merita sa ii dati o sansa.

Glow Mist Moisturising and Refreshing Face Mist este un spray de fata cu efect hidratant si racoritor, care poate fi folosit inainte de machiaj pentru un plus de hidratare, dupa machiaj pentru a crea un efect luminos sau poate fi folosit in orice moment al zilei pentru reimprospatare. Este o combinatie de apa de cocos bio si nu este deloc uleios, nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, dar ma vad folosindu-l extrem de des in zilele calduroase (e genul de produs pe care vrei sa il ai in geanta de plaja sau piscina - are 100 ml, asa ca poate fi luat si in bagaj fara probleme).

Quenching and Soothing Face Mask cu efect revigorant si emolient este un alt produs care mi se pare de incercat pentru ca are o textura de spuma usoara, pe langa extrasul de cocos contine si aloe vera si este mai mult decat placuta dupa o zi petrecuta in caldura. Cei de la Pupa o recomanda ca masca aplicata in strat generos si clatita dupa 15-20 minute, insa poate fi foarte bine folosita si ca crema pentru ca face ce promite: hidrateaza si revigoreaza.

Highlighting Body Cream este ultimul produs de care vreau sa va povestesc din colectia asta si stiu ca este produsul care o sa va tenteze pentru ca ceea ce face este sa uniformizeze delicat bronzul si sa sa ofere pielii o stralucire aurie delicata si eleganta. Vine in 2 nuante, cea pe care o am eu este cea mai deschisa - Golden Dreams si sper ca am reusit sa surprind in poza efectul pe care il are pe piele, chiar daca lumina nu m-a ajutat foarte mult cand am facut pozele.

Cea de-a doua colectie lansata de Pupa pentru vara asta este Multi-talent, o colectie cu doar 4 produse (eu am incercat 3 dintre ele, cel pe care nu il am este Lipstick + Blush, un produs lichid cu dubla intrebuintare care vine in 3 nuante diferite), gandita pentru a fi usor de folosit, cu produse practice care pot fi folosite pe mai multe zone, genul de produse perfecte pentru vacanta sau daca esti mereu on the go si nu ai mult timp.

Creionul 4 in 1 nu lipseste din colectia asta si poate fi folosit pe post de creion de ochi, kajal, fard de pleoape si de sprancene. Vine in 3 nuante: Soft Brown, Mocha Brown si Intense Brown, textura este una moale si alunecoasa, ce permite trasarea de linii precise si uniforme, iar formula este imbogatita cu vitamina A si tocoferol.

Stickul contur 2 in 1 pentru ochi, cu efect proaspat si anti-oboseala, mi se pare un produs foarte interesant - formula contine 88% apa pentru o senzatie rapida de prospetime si glicerina pentru hidratare. Ce nu imi place la produsul asta este extrasul de rozmarin care e pe final de lista si care m-a facut sa nu aplic produsul pe ten, insa l-am folosit pe cateva zone (mana si decolteu) unde am niste zone care se usuca mereu si imi place mult cum se simte si ce face.

Vedeta colectiei Multi-talent zic eu ca este Face Smoothing Serum + Primer + Highlighter, un produs 3 in 1 pentru ten care vine in doua variante de culoare: 001 Golden Glow si 002 Sun Goddess. Formula contine o peptida cu efect uniformizant, agenti de texturare ce garanteaza aderenta excelenta a machiajului si perle ultra-fine ce reflecta lumina pentru o piele luminoasa.

Nu stiu unde mi-era capul cand am facut pozele pentru ca le-am incurcat de tot, insa cred ca macar o idee puteti sa va faceti din pozele de mai jos: in prima este nuanta Golden Glow aplicata si intinsa pe piele (ambalajul este foarte bine gandit si poti doza produsul asa cum iti doresti), iar in cea de-a doua este nuanta mai inchisa. Le-am folosit de cateva ori si imi place mult cum se vad pe piele, asa ca stiu ca o sa le folosesc si in perioada urmatoare.

Cum vi se pare cele doua colectii noi de la Pupa Milano? Ce produs ati vrea sa incercati?

2 comentarii

  1. Chiar ca aceste arome de vis te duc pe o insula exotica , unde sa sorbi in tihna un cocktail intr-o nuca de cocos ... ce vrei mai mult ??? iar produsele Pupa sunt de o calitate ireprosabila , sunt atat de placute incat nu ai cum sa nu le iubesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt gandite bine si se vede asta in fiecare colectie lansata.

      Ștergere