7 intr-o saptamana #353

26.6.22

Saptamana asta a fost un carusel emotional si am fost tot timpul in tensiune, dar s-a terminat cu bine si cu lucruri bune, asa ca acum pot sa zambesc cand ma gandesc la ultimele zile si sa respir usurata pentru ca Tasha si-a revenit si asta e cel mai important lucru. Au fost cateva zile si nopti de care n-am crezut ca va trece, s-a lovit foarte rau la cap si am crezut ca - printre altele - si-a pierdut si vederea, insa lucrurile incep sa fie din ce in ce mai bine, ceea ce inseamna ca se poate descurca singura si nu e nevoie sa fie in permanenta cineva cu ea.

Singura zi care am avut timp pentru mine a fost marti, cand am avut programare la tuns si vopsit, v-am povestit cate ceva pe Stories, insa vreau sa-mi adun gandurile si sa va povestesc mai multe intr-o postare pe blog pentru ca mi-a placut mult discutia cu hairstylistul care s-a ocupat de mine si am aflat multe lucruri interesante.

N-am fost deloc la sala de cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu Tasha si nici la cumparaturi nu am ajuns, asa ca am preferat sa comand on-line si am incercat Sezamo, care e disponibil pentru cei ce s-au inregistrat pe site in primavara cand tot ziceau ca se lanseaza. Pentru ca m-am inscris atunci am primit 3 vouchere de reducere pentru primele 3 comenzi + transport gratuit si am plasat prima comanda, ca simplu client. 

Pe Instagram v-am spus mai mult cand a ajuns comanda, intre timp am discutat telefonic cu ei in cadrul unui sondaj, le-am spus ce mi-a placut si ce nu, am primit si niste puncte credit in cont si le-am sugerat ce produse as vrea sa vad si chiar am primit un mail de la ei ca au adus ce le-am sugerat. Mai au de lucrat la multe, dar pana acum mi-a placut cum s-au miscat, clar mai comand la ei, mai ales ca au si vlastarii de la Microgreens pe care eu ii iau aproape saptamanal.

Am primit cateva noutati, insa produsele astea de la Fiterman din gama BienDormir sunt singurele pe care am apucat sa le prind intr-un cadru. Eu chiar am probleme cu somnul de cand cu Tasha (dupa ce reusisem sa rezolv problema asta), asa ca o sa le incerc - am primit comprimatele cu eliberare prelungita si varianta pulbere la plic care se combina cu apa calduta. Produsele se gasesc in farmacii, dar si pe siteul lor.

Am incercat sa raman in echilibru si sa am grija de mine pentru ca situatia cu Tasha m-a afectat, a fost foarte rau si neputinta este ingrozitoare, e ceva ce eu am mai incercat in viata asta (din pacate de prea multe ori si stiu la ce poate duce), asa ca am avut grija sa ma alimentez cum trebuie si sa fur macar cateva minute departe de tot (noroc cu mama care m-a ajutat sa jonglez cumva timpul si sa trec mau usor prin asta).


Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine munca pentru ca n-am avut cum sa-mi impart altfel timpul, dar cand e vorba de parfumuri parca nu mai seamana a munca. Cei de la Niche Parfumerie au adus ultima lansare de la Parfums de Nicolai - Riviere Verbena, o creatie citrica si proaspata, perfecta pentru perioada asta calda. Varianta de 30 ml e 250 lei si chiar mi-a placut cum miroase, daca vreti sa va povestesc mai multe despre parfumurile de nisa spuneti-mi in comentarii, este un subiect pe care nu l-am abordat pana acum.

Dar a insemnat si ciocolata, miniaturile astea de la Lindt au fost delicioase si au fost rasfatul perfect dupa 3 zile de munca intensa si multe lucruri care au iesit exact asa cum am sperat. Zilele astea au fost foarte obositoare, dar pare ca totul s-a linistit si e pe un fagas normal si asta ma bucura mult.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Imi pare rău pentru Tasha.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine acum, asta e tot ce conteaza. Din pacate cand imbatranesc apar problemele si nu prea avem ce face.

      Ștergere