7 intr-o saptamana #351

12.6.22

Am inceput saptamana pe drum, duminica noapte am plecat din Croatia spre Austria pe o furtuna cum rar am vazut, drumul a fost liber, insa nu se vedea la 1 metru in fata din cauza ploii, asa ca am fost cu ochii pe drum incontinuu si am ajuns obositi in Viena. Eu aveam avion la pranz spre Romania si am avut parte de un zbor linistit care mi-a placut mult si pe care l-am savurat din plin, chiar daca oboseala si-a spus cuvantul.

Mi-a fost destul de greu sa intru direct in programul de munca, mai ales ca in Croatia am avut niste probleme (o sa va povestesc despre asta cand o sa scriu despre locurile in care am fost), insa mi-a prins tare bine sa ma rup o saptamana de tot si sa nu prea stiu nimic din ce se intampla in jurul meu. Am realizat ca am nevoie sa fac asta mai des si am de gand sa fac asta periodic pentru ca a fost tare bine.

De cand m-am intors am fost foarte atenta cu pielea mea pentru ca am mers mult prin soare si, cu tot SPF-ul folosit si reaplicat de mine, am simtit ca are nevoie de rasfat. Am incercat cateva produse noi pe care le-am primit cadou de la o prietena, insa am folosit si preferate vechi, la care ma intorc mereu cand imi simt pielea uscata. De cand m-am intors nu am ajuns deloc la cumparaturi (am avut mult de munca dupa zilele de pauza totala), asa ca am comandat on-line, inclusiv fructe si legume.


Daca cat am fost plecata n-am cumparat mai nimic, de cand m-am intors lucrurile au stat un pic diferit pentru ca aveam nevoie de niste lucruri. Am primit deja comanda data la Videt pentru lentilele de contact TopVue Air pe care le folosesc de multi ani, insa mi-am luat si alte cateva chestii care inca nu au ajuns. Vacanta asta mi-a schimbat un pic perspectiva asupra lucrurilor si chiar vreau sa revin la un moment dat si sa scriu despre asta, insa nu simt ca e momentul acum.

Intotdeauna cand plec undeva in afara tarii cand ma intorc Bucurestiul mi se pare agitat si ma oboseste, insa de data asta nu a fost deloc asa - v-am mai spus ca mie imi place orasul asta asa cum e, nu mi-am dorit niciodata sa plec de aici, desi am avut multe ocazii. E parte din mine si am ajuns intr-un punct al vietii mele in care imi gasesc linistea atunci cand am nevoie de ea, indiferent daca in jurul meu e nebunie si haos.

Nu am avut timp de poze saptamana asta pentru ca am avut alte prioritati, dar am vrut sa va arat cateva produse pe care le folosesc si imi plac. In ultimii 3 ani am devenit mult mai atenta la ingrijirea buzelor si folosesc o multime de produse pentru hidratare si pentru protectie, astea 3 de la The Body Shop imi sunt mereu la indemana. Un alt produs care mi-a placut mult este exfoliantul asta de la Treacle Moon pe care am dat in jur de 10 lei si care este foarte fin si miroase super bine, nu e singurul pe care il am de la ei, insa e clar preferatul meu din ce-am incercat pana acum.

Cum au fost ultimele zile pentru voi? Ce planuri aveti pentru vara asta?

Trimiteți un comentariu