7 intr-o saptamana #352

19.6.22

As fi vrut sa incep postarea cu "a fost o saptamana frumoasa", dar adevarul este ca singura zi linistita a fost luni, dupa care lucrurile au luat-o razna, iar eu m-am trezit in niste situatii de toata jena care ma fac sa ma intreb pana unde merge lipsa de educatie. Si ca sa fie totul si mai complicat Tasha are niste probleme de sanatate si se simte rau de cateva zile, nu stiu cum va evolua situatia, insa in momentul asta e foarte greu ... 

E sub tratament, e foarte speriata si refuza sa mearga, are nevoie de ajutor mai tot timpul pentru ca nu se poate orienta, singurul lucru bun e ca nu pare sa aiba dureri. Cand animalele imbatranesc e tot mai greu, iar blanoasele mele sunt toate batrane si au probleme ... Dar macar am mancat cirese bune (asta e un fel de haz de necaz).

Sa revin la ziua de luni, singura zi in care am respirat fara grija, am profitat de ziua libera si am fost la o plimbare lunga in parc, am ascultat muzica, am mancat inghetata, am incercat sa fac lucruri care imi aduc bucurie, m-am bucurat de aer si de natura, mi-am acordat timp pentru mine si micile mele placeri, a fost ca un reset de care aveam nevoie si mi-a prins bine pentru ca de marti mi s-a parut ca joc intr-o comedie proasta.

Am primit cadou un card pentru Vegis de la cineva drag mie si am plasat o comanda destul de mare pe site pentru ca aveam nevoie de niste chestii in bucatarie si la ei sunt multe produse care imi plac, comanda nu a ajuns inca, dar am vrut sa va spun de posibilitatea de card cadou in caz ca nu stiati (mie nu-mi plac cardurile cadou, cu cateva mici exceptii - Vegis e una dintre exceptii) si de faptul ca weekendul asta au niste promotii foarte bune - le puteti vedea aici.

Si sa raman la capitolul mancare - mi se pare ca preturile au explodat rau de tot in ultimele 3 luni, de fiecare data cand ajung la cumparaturi mi se pare ca pun in cos tot mai putine produse si suma de plata e tot mai mare. De la Lidl am luat cateva produse din saptamana asiatica, jackfruitul este o descoperire de anul asta si imi place mult, iar legumele astea la conserva ma salveaza mereu cand nu am ceva facut de mancare si ma grabesc.

Weekendul a fost cu relaxare, atat cat mi-a permis situatia actuala, dar si cu multe griji pentru ca problema cu Tasha e una care s-ar putea sa se intinda si eu stau foarte prost cu timpul, iar ea are nevoie de cineva acasa si nu prea stim cum sa ne impartim, astfel incat sa o ajutam si sa se refaca cat mai repede. E o situatie despre care as vrea sa scriu mai multe, insa in momentul asta nu pot sa o fac ...

Asa ca ma rezum la alte lucruri: un ruj de la Kiko Milano de care uitasem si pe care l-am redescoperit curand, dar si cateva produse cu protectie solara de la Pupa Milano care imi plac mult - am incercat multe produse cu SPF in ultima perioada si chiar vreau sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca am descoperit cateva foarte interesante.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu