Mici placeri din ultima perioada

8.2.22

Ianuarie a fost o luna mult mai agitata decat visam eu ca o sa fie, dar am luat lucrurile asa cum au venit (si au venit multe neprevazute dupa o luna decembrie care a venit la randul ei cu multe de cheltuieli la care nu ma asteptam si probleme care mi-au dat batai de cap) si am incercat sa imi pastrez mintea limpede, sa imi pun ordine in ganduri si sa ma bucur de ceea ce am in viata mea. Februarie pare ca e un pic mai linistit ...

Luna trecuta am inceput sa folosesc pe Instagram un hashtag nou #microgreensoneverything pentru ca am tot folosit microplantele de la Microgreens - v-am mai spus de ei pe blog pentru ca eu cumpar produsele lor din Kaufland, insa se pot comanda si de pe site. La sfarsitul lui decembrie mi-au trimis o surpriza si am avut multe de incercat, asa ca le-am combinat cu supa, cu diverse legume, pe toast si in combinatii cu branza. Daca nu stiti ce sunt microplantele si ce beneficii aduc gasiti la ei pe site multe informatii.

Partea de rasfat a ocupat un loc important in programul meu zilnic pentru ca sunt momentele cand ma relaxez si am grija de mine, iar asta imi da o stare de bine si ma ajuta sa ma calmez dupa o zi nebuna. Rena de la Glowrious mi-a trimis luna trecuta o crema de la Vella, un brand pe care nu il stiu, gandita pentru zona gatului si a decolteului si imi place la nebunie. Are o textura extrem de catifelata, intra repede in piele si imi place cum arata pielea de cand o folosesc.

Formula este una foarte interesanta cu componenta peptidica SYN- AKE (brevetata la nivel mondial pentru rolul sau in imbunatarirea ridurilor), venin de albine, niacinamide, adenozina, colagen, centella asiatica, beta-glucan, fermenti, acid hialuronic, extract de melc si ceramide. Am mai folosit creme pentru zona asta care mi-au placut mult (si v-am si povestit de ele), insa asta - dintre toate - mi se pare cea mai placuta si mai luxurianta.

Tot pe partea de ingrijire vreau sa va spun despre produsele de la Bio:Vegane Skinfood, un brand german 100% vegan si cruelty free, cu produse simple si accesibile pe baza de superalimente care se gaseste la Bio Aleea. Pe mine m-a tentat gama cu ceai verde pentru ca imi place sa am cat mai multi antioxidanti in produsele pe care le aplic pe piele, insa am incercat si un produs din gama cu ulei de canepa care imi place la nebunie,

Spuma de curatare si lotiunea tonica sunt gandite pentru tenul sensibil, au parfum pe final de lista, insa nu m-a deranjat absolut deloc si imi place sa le folosesc dimineata pentru ca imi dau un boost de energie si tenul pare mai luminos. Tot dimineata folosesc si serul iluminator care are o multime de uleiuri si extracte interesante, are o textura lejera si intra imediat in piele, iar tenul are un aspect sanatos si luminos.

Tot din gama asta am incercat si masca servetel cu ceai verde si acid hialuronic, care are si efect de calmare a tenului si mi-a placut. Produsul care sta pe birou, langa tastatura, este balsamul de buze din gama cu ulei de canepa pe care l-am si laudat pe Instagram pentru ca e super misto si costa doar 15 lei. Pe langa uleiul de canepa contine si unt de shea, ulei de argan, aloe vera si inca cateva uleiuri si face exact ce promite: hidrateaza si regenereaza, in timp ce repara buzele crapate.

Cititul seara pe canapea, sub o patura calduroasa si cu o cana de ceai alaturi, este una din placerile mele la finalul unei zile agitate - sunt si zile cand nu citesc, dar sunt rare pentru ca cititul ma ajuta sa ma relaxez si sa evadez din cotidian. Nu sunt singura careia ii place la caldura, sub patura, Alma profita de orice moment si este foarte caraghioasa pentru ca nu se mai misca cand gaseste un loc care ii place.

Anul asta mi-am propus sa termin o parte din parfumurile pe care le am pentru ca s-au adunat multe, asa ca nu am in plan vreo achizitie in curand (e fapt am o dorinta parfumata, dar ma mai gandesc), asa ca ma bucur de cadourile pe care le-am primit de Craciun si incerc cateva arome noi. Pentru mine parfumul este un mod de a exprima starea pe care o am, asa ca nu intind niciodata mana la intamplare dupa un parfum. 

Am lasat la final o ceasca cu ciocolata calda cu multe mini bezele pentru ca luna trecuta (ca si in decembrie, de altfel) a fost rasfatul suprem - nu am ales mereu cele mai sanatoase variante (de obicei o folosesc pe cea de la Secretele Ramonei), dar a meritat pentru ca perioada asta mi se pare cea mai potrivita pentru ciocolata calda si momente de rasfat.

Voi ce placeri ati avut in ultima perioada?

2 comentarii

  1. wow , ce interesanta este crema aia pentru gat si decolteu , are o formula super tare , o sa ma uit si eu pe net unde se gaseste !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e in alta parte in afara de Glowrious, eu nici nu auzisem de brandul asta.

      Ștergere