7 intr-o saptamana #338

6.2.22

Am avut o saptamana ciudata cu niste incurcaturi care mi-au dat o stare aiurea de tot si care m-au facut sa imi pun o multime de intrebari. Mintea mea a fost mai tot timpul in alerta si nu am reusit sa ma odihnesc cum trebuie, asa ca am resimtit oboseala din plin si am simtit ca depun mai mult efort decat de obicei pentru niste lucruri simple. Insa am incercat sa ma bucur si de putinele momente de liniste, iar soarele din Bucuresti mi-a placut mult.

M-am trezit mai devreme decat de obicei (mama lor de ganduri, nu mi-au dat pace orice am incercat si chiar am incercat diverse metode), asa ca am avut timp sa pregatesc si sa savurez in liniste micul dejun. Combinatia de brie, crema de otet balsamic si microplante mi se pare delicioasa, iar pentru un plus de proteine si acizi grasi adaug si seminte de canepa decorticate. Ceaiul nu-mi lipseste niciodata la inceputul zilei, a devenit un mic ritual de liniste.

Am mult de munca in perioada asta si au fost zile cand n-am apucat sa mananc nimic pana aproape de amiaza (lucru pe care nu il recomand, dar se intampla pentru ca ... asa e viata), asa ca intotdeauna am la indemana un baton proteic - in poza este un baton pe care il mai aveam de la Secretele Ramonei (nu este proteic, insa nu contine prostii), insa am descoperit niste batoane foarte bune de la un brand grecesc si am dat o comanda mai mare pe care o astept cu nerabdare.

The Ritual of Mehr de la Rituals (fosta gama Happy Buddha) mi se pare extrem de misto dimineata pentru ca imi da energie si o stare de bine, asa ca m-am bucurat de produse in multe dimineti saptamana asta. Setul asta contine si o mini varianta a sprayului de camera si mi se pare extrem de interesant.


Am primit de la Yves Rocher noul parfum pe care l-au lansat: Mon Rouge! Bloom in Love, e explozie florala care da o stare de bine - iasomie, neroli si bergamota intr-o combinatie vibranta si exploziva. Este un parfum acidulat foarte potrivit pentru zilele de primavara. Pana la finalul lunii februarie toate parfumurile Yves Rocher au 30% reducere atat in magazine, cat si on-line, asa ca daca va doriti ceva profitati - gasiti aici toate detaliile.

Ma gandeam zilele trecute daca ar trebui sa folosesc produse de la un singur brand de machiaj ce-as alege si n-am putut sa ma decid, insa Dior e clar in topul optiunilor mele. Am vazut noul fond de ten pe care l-au lansat, Forever Skin Glow, si as vrea sa il incerc sa vad cum e - in trecut mi-a placut mult un alt fond de ten de la ei care nu se mai produce. Imi plac produsele lor pentru buze si cele pudra, singurele care nu m-au impresionat au fost rimelurile.

Desi in Bucuresti e soare si e frumos, este destul de frig, in special dimineata si seara, dar asta nu m-a impiedicat ca merg mult pe jos si sa ma bucur de ce e in jurul meu. De-abia astept sa nu mai fie nevoie de atatea straturi de haine ca sa nu ingheti si sa vad verde in jurul meu pentru ca asta numai iarna nu a fost - zapezile de alta data din capitala sunt doar amintiri.

De Craciun am primit cadou o lumanare de la Diptique, Narguile, si serile trecute am zis ca e momentul sa ma bucur de ea - e o aroma de vis, calda, cu accente de miere, frunze de tutun si condimente. Nu stiu daca o sa dau vreodata atatia bani pe o lumanare, dar am de gand sa o savurez pe asta asa cum trebuie - e atat de intensa incat si pana sa o folosesc ii simteam mirosul in camera dupa ce-am scos-o din cutie.


Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Salut! Iti seamănă noul parfum yves Rocher cu vreun alt parfum?
    Sunt indecisa în privința lui și nici nu am ocazia sa îl testez înainte de comanda. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi se pare ca seamana cu altceva de la ei, este un parfum floral acid.

      Ștergere
  2. Eh, se intampla si saptamani din astea mai aglomerate, pe mine m-a terminat programul de la lucru, ieseam seara pe la 22:30 si crede-ma ca se vede in spatiul meu de locuit ca eram varza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se intampla in viata, sunt perioade de tot felul, important e sa gasim un echilibru.

      Ștergere