Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot

14.5.21

In ultimele saptamani am incercat multe produse noi pentru ten si astazi vreau sa va povestesc despre Skin Booster Vitamin Shot de la Physicians Formula pe care le-am luat de pe Notino la o oferta foarte buna in urma cu ceva vreme. Au niste formule extrem de curate si cu ingrediente benefice pentru piele, pretul este mai mult decat bun, nu contin parfum, ulei si nici alcool si fac exact ceea ce promit. Pe site gasiti mai multe produse, inclusiv de machiaj, de la Physicians Formula, insa trebuie sa urmariti disponibilitatea pentru ca dispar repede din stoc. Eu am pandit ceva vreme produsele astea pentru ca am vrut sa vad cum sunt dupa ce le-am vazut extrem de bine cotate pe Beautypedia.

Denumirea lor este Skin Booster Vitamin Shot si vin in 3 variante: Hydrating, Time-Restoring si Brightening, insa in esenta sunt niste seruri cu hidrogel incapsulat extrem de placute pentru piele si cu ingrediente care chiar aduc beneficii pielii. Mie imi place sa le folosesc dimineata si sa le combin in functie de ceea ce simt ca are pielea mea nevoie, formulele imi plac mult si contin mult mai multe ingrediente misto fata de alte formule de genul asta de pe piata. Imi plac ambalajele colorate si sistemul de dozare cu pipeta, insa am grija sa nu le tin in lumina, sticla nefiind una opaca.

Varianta Hydrating contine 2 forme de acid hialuronic, niacinamide (intr-un procent mare dupa pozitia ingredientului in formula), extract de lemn dulce (licorice), glicerina, panthenol, aloe si alantoina si este un ser care aduce beneficii imediate tenului, insa ajuta si in timp pentru ca hidrateaza, calmeaza si imbunatateste aspectul porilor si al liniilor fine. Textura este extrem de placuta, intra imediat in piele si nu lasa pielea lipicioasa, poate fi foarte bine urmat de alte produse daca va place sa faceti layering atunci cand vorbim de ingrijirea pielii.

Varianta Brightening are o formula care imi place mult de tot si mi se pare extrem de misto de folosit dimineata, mai ales daca sunt in graba si nu am mult timp, Formula contine niacinamide care impreuna cu acetyl glucosamine chiar fac o treaba buna pentru uniformizarea tenului, insa printre ingrediente mai gasim si antioxidanti din plante, acid hialuronic si o forma noua stabilizata de vitamina C (3-0-Ethyl Ascorbic Acid). Daca va confruntati cu un aspect neuniform al tenului si vreti ceva care folosit pe o perioada mai lunga sa ajute cu petele si cu luminozitatea este un produs care chiar merita incercat pentru ca raportul calitate/ pret este unul foarte bun.

Time-Restoring ar putea fi definit superficial ca ser cu colagen, insa formula este mult mai complexa. Din nou gasim o doza mare de niacinamide, extract de lemn dulce, vitamina A, extracte din plante, acid hialuronic si cateva peptide extrem de interesante. Daca ceea ce va preocupa sunt semnele de imbatranire, liniile fine si ridurile o sa vedeti clar imbunatatiri de la produsul asta si daca ar fi sa aleg doar unul dintre cele 3 l-as alege pe asta, insa toate merita si daca aveti ocazia sa le incercati faceti asta pentru ca sunt niste produse extrem de bune.

Va spun mereu ca ingrijirea pielii tine de multe aspecte si ca este extrem de important sa alegem in functie de ten, probleme si preferinte. Mie dimineata imi place sa folosesc produse cu acid hialuronic si vitamina C, iar seara ma orientez mai multe spre peptide si retinol, insa nu ma opresc doar la astea - imi ascult tenul, caut formule cat mai complexe si potente si aleg in functie de ce simt ca am nevoie. Nu am mereu timp sa folosesc multe produse si de asta imi plac genul asta de formule care nu sunt centrate pe un singur ingredient, ci iti ofera un cocktail extrem de misto pentru piele.

Care sunt ingredientele voastre preferate atunci cand vorbim de ingrijirea pielii? Ati incercat vreunul din produsele astea mai mult decat interesante de la Physicians Formula? Ce branduri si produse care merita ati descoperit in ultima vreme pe Notino?

2 comentarii