7 intr-o saptamana #296

21.3.21

Habar n-am cum a fost saptamana asta, am avut atat de mult de munca incat mi s-a parut ca toate zilele s-au redus la asta: munca si ore intregi petrecute in fata calculatorului. Multe dintre seri s-au terminat intr-o stare totala de epuizare, dar au fost niste zilele productive care stiu ca sunt inceputul la ceva nou care ma entuziasmeaza si asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca in perioada asta e important sa gasim bucurie in ce facem si sa ne concentram pe lucrurile frumoase din jurul nostru.


In ultimele saptamani toate diminetile mele au fost absolut nebune si totul s-a intamplat pe repede inainte, asa ca am incercat - si cred ca v-am mai spus ca mi-am impus sa fac asta - sa incep ziua mai linistit si sa ma bucur de cateva minute in care doar sa savurez o noua zi. Nu prea mi-a iesit, dar macar am reusit sa mananc mai bine dimineata, nu atat de organizat pe cat mi-as fi dorit, dar e mai bine decat ce-a fost.
 
In poza asta este o budinca proteica cu aroma de vanilie de la Lidl (prea mare nebunie cu produsul asta care se gaseste extrem de greu) la care am adaugat afine, mure, un cookie keto pe care l-am sfaramat si niste ciocolata alba. Si ca sa raman la capitolul alimentatie voiam sa va intreb daca mai stiti vreun magazin fizic in afara de Carrefour de unde pot sa iau snacksuri din alge marine, le gasesc destul de greu si nici nu ajung mereu la un Carrefour mare ca sa aiba produse atat de multe.


Sa am grija de tenul meu a fost prioritatea mea in perioada asta pentru ca schimbarile bruste de temperatura au fost resimtite intr-un mod nu prea placut de corpul si pielea mea. Pe langa faptul ca am avut probleme cu articulatiile, pielea mea mi-a tot dat semne ca nu e deloc multumita de ploaie si frig, purtatul mastii si tot asa. V-am povestit in postarea de vineri ce produse folosesc pentru corp, asa ca am zis sa va arat si ce am ales zilele astea pentru tenul meu.

Mi-am propus ca in weekend sa ma odihnesc, sa nu fortez nimic si sa iau lucrurile incet, fara sa grabesc cursul actual al vietii. Am savurat multe cesti de ceai cu arome delicioase, am gatit, m-am uitat la filme, am visat cu ochii deschisi si m-am gandit la lucrurile care sunt importante pentru mine. Am comandat niste lucruri on-line, mi-am facut o lista de cumparaturi pentru perioada urmatoare, asa ca sper sa ajung la o sesiune de shopping cat de curand pentru ca nu este un moft, ci o necesitate.

Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Fiul meu a reinceput scoala online asa ca ne-am intors la haos, nu am timp sa scriu pe blog, ma relaxez cum pot si am cam devenit dependenta de mancare buna dar nesanatoasa. Acum fac liste de cumparaturi, planuri de vacanta pentru cand o fi sa fie si ma pregatesc psihic pentru momentul in care o sa ne inchida orasul. Pana atunci ma bucur ca am reusit sa ma vad cu prietenii la un poker si ca am inceput sa iau vitamine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam si eu o vizita scurta la Brasov luna asta, dar tinand cont de situatie am amanat-o. Si Bucurestiul e posibil sa intre in carantina, asa ca inteleg bine ce simti. Sa ai zile frumoase si linistite!

      Ștergere
  2. A fost o săptămână epuizantă, dar cu părți bune, mă entuziasmează faptul că s-ar putea să lămuresc niște chestii în perioada următoare și pe altele (sper) să le rezolv și în felul ăsta poate reușesc să mă concentrez mai mult și pe alte lucruri cărora le duc dorul.
    Cred că o să avem multe să ne povestim când reușim să ne vedem. :))
    Lectura, filmele și îngrijirea pielii sunt și plăcerile mele de zi cu zi.
    Să ai o săptămână mai liniștită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu "cand reusim sa ne vedem" ma face sa rad de fiecare data, imi zici ba tu mie, ba eu tie si ramane asa ... daca nu ne inchid si e vremea frumoasa poate ne vedem in parc, cred ca asa ne-am vazut si ultima data. :)

      Sa ai si tu zile linistite si sa primesti raspunsurile pe care le cauti!

      Ștergere
  3. A fost o săptămână foarte obositoare,am avut mult de muncă,sâmbătă am mers la ai mei la Pitești iar duminică a fost zi de bucatareala și curățenie. Cu toate acestea seara mi-a rămas timp și pentru mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, ai nevoie si de momente doar pentru tine. Saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. A fost o saptamana pe repede inainte , vremea asta imi da o stare naspa . Aveam mai multe planuri dar situatia actuala din tara ma nelinisteste , cel mai rau ma enerveaza acei oameni carora nu le pasa :( e atat de trist , chiar nu am cuvinte .
    Sa avem o saptamana insorita .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa mai traim mult cu sentimentele astea, din pacate. Saptamana frumoasa si linistita sa ai!

      Ștergere