7 intr-o saptamana #289

31.1.21

Nu stiu ce sa spun despre saptamana asta, pentru mine a fost una de acomodare pentru ca am avut parte de niste schimbari in viata mea personala, schimbari fortate cumva de situatia in care e intreaga omenire si care stiam ca vor veni, dar oricat de mult te pregatesti cateodata pentru niste lucruri tot reusesc sa te scuture putin atunci cand se intampla cu adevarat. Asa ca am incercat sa ma adaptez si sa ma bucur de lucrurile frumoase, dar fizic am resimtit toata nebunia si m-am simtit extrem de obosita, nici vremea nu pot sa zic ca m-a ajutat, desi cand a fost zapada m-am bucurat de ea. Dar a tinut prea putin si a fost inlocuita de frig, care nu ma incanta foarte tare chiar daca nu sunt friguroasa.

Dupa un antrenament nebun la sala, mi-am facut o salata si mi-am dat seama ca mi-au cam lipsit salatele in ultima vreme, asa ca am de gand sa ma intorc la obiceiul asta. Am primit cateva noutati saptamana asta si produsele pe care le-am primit chiar mi se potrivesc. De la Douglas am primit cateva produse de la SACHAJUAN pe care de-abia astept sa le incerc, am asteptat sa le fac poze inainte de a le deschide si sigur o sa va povestesc de ele pe masura ce le folosesc pentru ca este un brand care era pe radarul meu de ceva vreme, insa m-au oprit preturile.

Melkior a lansat doua nuante noi de rujuri lichide mate si eu am primit de la ei nuanta Naked, cea din stanga pozei. Rujurile lor lichide mate au niste formule misto si nu mi se pare ca usuca buzele precum alte produse de genul asta. In perioada asta au pe site niste promotii foarte bune la o multime de produse, asa ca daca va tenteaza ceva aici gasiti toate promotiile, iar daca comanda este mai mare de 69 de lei transportul prin curier este gratuit.

Saptamana asta m-am tot jucat cu cateva parfumuri si m-am gandit serios ca as vrea sa termin din cele pe care le am. Crystal Noir de la Versace imi place mult si cand ploua sau e frig mereu intind mana dupa el, are ceva cald care ma face sa ma simt extrem de bine cand il port. Mi-am luat cateva gablonturi de la reducerile din Koton si pielea mea le tolereaza extrem de bine, asa ca daca aveti drum pe la vreun magazin si cautati asa ceva, intrati si vedeti ce mai gasiti, eu am gasit o multime de chestii cu reducere foarte mare.

Vineri am primit o surpriza de la Anamaria, una dintre voi, cele ce ma cititi de mult timp si m-a bucurat mult, atat gestul, cat si ce mi-a trimis. Nu e prima data cand ma surprinde cu lucruri frumoase si mereu reuseste sa faca asta in momente mai mult decat potrivite, cand am nevoie sa imi amintesc de ce fac anumite lucruri. Multumesc, rujul de la Pat McGrath arata intr-un mare fel, cana deja am folosit-o si de-abia astept sa vad cum sunt si restul.

Am incercat sa ma odihnesc in weekend si sa creez o atmosfera cat mai placuta care sa ma relaxeze si sa ma ajute sa imi pun ordine in ganduri. Am citit mult, m-am jucat cu blanoasele mele, am iesit sa mananc ceva, am baut multe cani de ceai si m-am gandit cum e cel mai bine sa-mi organizez timpul saptamanile urmatoare pentru ca vreau sa fac niste lucruri si nu reusesc deloc sa imi impart timpul, asa cum ma gandesc eu ca ar trebui.

Nu am putut sa nu va arat ariciul primit de la Anamaria, asa ca poza aste e bonus, cand am deschis coletul am ras efectiv cand i-am vazut moaca. Daca ma urmariti pe Instagram stiti ca in vara v-am tot aratat o familie de arici care apare la mine la bloc, de-abia astept sa le vad moaca iar la primavara. Insa, pana atunci, o sa ma bucur de asta mic caruia ii caut un nume la fel de haios ca si el.

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri terminati prima luna din an?

6 comentarii

  1. Ma bucur tare mult ca ti-a placut surpriza . Cand l-am vazut pe ala mic in magazin exact la tine m-am gandit, nu aveam cum sa-l las acolo :)
    Nici saptamana mea nu a fost una reusita,dar weekendul a venit cu o mica escapada si putina relaxare . Hugs and kisses
    ps : ariciul are fata de Olaf :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine a fost o săptămână obositoare care părea interminabilă. Din păcate weekend-ul a trecut prea repede si iată că suntem la început de săptămână din nou

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ! Nu am avut o saptamana prea buna , multa alergatura si am fost cam haotica sper ca saptamana care vine sa fie mai linistita ca am nevoie. Simt ca nu imi mai ajunge timpul sa fac ce mi-am propus si totul se da peste cap .

    RăspundețiȘtergere