7 intr-o saptamana #288

24.1.21

Saptamana asta m-a obosit rau de tot pentru ca tot timpul am fost pe graba, au aparut o gramada de lucruri care m-au incurcat si a trebuit sa imi regandesc programul de multe ori, iar toate astea mi-au dat o stare de agitatie si parca m-au incetinit. Am incercat sa ma incarc cu energie de acolo de unde o fac mereu: oamenii dragi mie, blanoasele mele si chestiile creative care ma ajuta mereu sa ma detasez si sa ma concentrez pe ce e frumos si imi incanta simturile. In ultimele zile s-au intamplat niste lucruri care m-au facut sa ma gandesc la unele aspecte ale vietii si la modul de a actiona al anumitor oameni, dar am ramas cu multe intrebari la care nu cred ca o sa gasesc vreun raspuns. Asa e viata ...

Am descoperit cateva produse pe care le-am luat anul trecut si pe care n-am apucat sa le folosesc, asa ca m-am bucurat de ele si am incercat sa ma rasfat atat cat mi-a permis timpul. Setul de la Marc Jacobs e un deliciu si imi place la nebunie culoarea, in schimb plasturii de la L'Action (ii am dintr-o cutie Pick'N'Dazzle) nu mi s-au parut cine stie. In plus mi-a ramas ceva negreala si pe nas dupa folosire si a trebuit sa insist pentru a ramane cu tenul curat, mai am cativa si o sa ii folosesc cand si cand, dar nu i-as mai alege intr-o cutie viitoare.

La mici placeri trebuie sa amintesc mini gogosile low carb (reteta e de mult pe blog in caz ca va intereseaza) pe care le savurez cu cremele proteice de la Secretele Ramonei. Le tot fac de ceva vreme, nu sunt prajite, nu au zahar si sunt delicioase. Tot la capitolul placeri o sa includ acele minute din zi cand am grija de pielea mea: seara imi acord mai mult timp si folosesc mai multe produse, alternez diverse tratamente si imi place sa vad cum reactioneaza pielea mea la diverse combinatii si ingrediente pe care le folosesc.

Sfarsitul de saptamana a fost frumos, cu momente pentru suflet si cu zambete. Sambata a fost ziua mamei mele si am iesit (dupa mult timp) sa mancam ceva, am stat de vorba, ne-am plimbat, pur si simplu ne-am bucurat de momentul asta si de viata, lucru de care mi-era cam dor. Cadouri, flori, zambete si amintiri care raman, despre asta cred eu ca e vorba in relatiile care conteaza si care sunt reale. Mici placeri nevinovate, lucruri pe care nu le-ai face in mod normal, toate astea ne ajuta sa ne relaxam si sa privim viata dintr-o alta perspectiva.

Am citit zilele trecute 365 de zile, curioasa fiind de ce e atat de ridicat in slavi filmul realizat de Netflix dupa carte si de ce are atat de multe vizualizari. Cartea a fost cum a fost, insa filmul a fost o mare pierdere de timp si nu ne-a placut deloc. Daca as fi vazut filmul inainte nu as fi citit deloc cartea, nu am nimic bun de zis despre el, neluand in calcul subiectul - ba chiar as putea sa fac o lista lunga de chestii care nu mi-au placut, dar nu are sens. 

Saptamana voastra cum a fost? Cum stati cu energia in perioada asta?

8 comentarii

  1. E cu suișuri și coborâșuri energia mea în perioada asta, dar am revenit cât de cât pe linia de plutire, față de perioada nu de mult trecută în care îmi venea să hibernez. :D
    La mulți ani mamei tale, să fie sănătoasă și să vă bucurați de cât mai multe momente faine împreună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si zilele mele sunt cam haotice cu energia, stiu ce zici. Cred ca si vremea asta e aiurea, nu e nici iarna, mocirla imi da o stare nu prea buna. :)

      Ștergere
  2. La multi ani mamei tale, ii doresc multa sanatate . Tare bine arata setul ala de la Marc Jacobs .
    Sa ai o saptamana linistita
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am avut o săptămână extraordinara, însă nici nu ma pot plânge.La multi ani sănătoși mamei tale!💐

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani mamei tale !🤗 eu am avut o saptamana cam urațica sunt racita si am o durere mare de cap ! Goloșelele arata asa delicios le mananc cu ochii.🤗🤗🤗

    RăspundețiȘtergere