Ajutoare pentru sanatatea noastra

27.1.21

Saptamana trecuta am primit doua produse care mi se par extrem de interesante si care sunt de mare actualitate in perioada asta, asa ca am vrut sa va spun si voua despre ele. E o postare informativa, va pot spune prea putine despre formule si eficienta din experienta personala pentru ca nu ma pricep la chimie si medicina si nici nu ma pasioneaza subiectul in mod deosebit (si cand zic asta ma refer ca nu tin minte ce face nu stiu ce substanta). Ambele produse sunt de la firme cunoscute si sunt sustinute de studii, asa ca eu am incredere in ele si cand o sa am ceva concret de spus o sa le mentionez ori pe blog, ori pe Instagram impreuna cu parerea mea pe baza experientei avute.

Cei de la Stada au lansat luna asta ViruProtect, spray impotriva virusurilor din raceala si gripa, cred ca cel mai bine e sa fac ceva ce nu fac de obicei si anume sa va las informatiile din comunicatul de presa pentru ca oamenii stiu exact despre ce vorbesc, nu are nici un sens sa incerc eu sa va prezint ceva in mod diferit. Mai multe informatii gasiti pe www.viruprotect.ro, tot ce va mai spun eu este ca se gaseste in 2 variante: 7 ml si 20 ml, la un pret aproximativ de 45, respectiv 90 lei si e deja in farmacii. Eu o sa il folosesc inainte de a merge la sala sau intr-un loc mai aglomerat, dar si daca simt vreun inceput de ceva dubios.

Noul spray oral ViruProtect STADA acționează exact în locul în care se instalează aceste virusuri: în cavitatea bucală și în gât. Datorită formulei sale unice, care combină glicerolul și tripsina, ViruProtect STADA este un aliat de nădejde împotriva virusurilor care produc răceala și gripa. Are eficiență dovedită chiar și împotriva noului coronavirus! 

Glicerolul deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată, iar tripsina, enzima naturală extrasă din cod, dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora. Astfel, ViruProtect STADA blochează și dezactivează virusurile de răceală și gripă, inclusiv SARS-CoV-2 și protejează împotriva infectării căilor respiratorii inferioare. Cele mai recente studii științifice demonstrează faptul că ViruProtect STADA oferă o barieră de protecție împotriva coronavirusurilor, inclusiv a SARS-CoV-2, cauza pandemiei cu care se confruntă omenirea în prezent. Datele dintr-un studiu in vitro publicat în luna septembrie 2020 arată că ViruProtect STADA poate reduce încărcătura virală a SARS-CoV-2 cu până la 98,3%, în 20 de minute.

Alte studii demonstrează eficiența ViruProtect STADA și în cazul altor tipuri de virusuri responsabile de instalarea răcelilor și a gripei, cum ar fi: rinovirus, virus gripal uman de tip A, coronavirus uman, virus respirator sincițial, adenovirus, reducând încărcătura virală a acestora cu peste 90%.

Achiziționat din farmacii fără prescripție medicală, ViruProtect STADA se administrează preventiv, în caz de risc de expunere la virusuri, sau la apariția primelor semne de răceală și gripă. Prin administrarea a câte două pulverizări la fiecare două ore, de maxim șase ori pe zi, ViruProtect STADA blochează, dezactivează și protejează împotriva virusurilor de răceală și gripă, inclusiv a SARS-CoV-2. Este indicat adulților și copiilor începând cu vârsta de 4 ani și nu conține zahăr, gluten, lactoză sau conservanți.

Cel de al doilea produs este de la Barza si este un test rapid pentru Gripa A si B realizat impreuna cu cei de la Veneris. Barza are multe produse interesante si v-am mai spus de ele pe blog ani trecuti pentru ca sunt accesibile si se gasesc atat on-line, cat si in farmacii. Testul este foarte simplu si rapid de efectuat, rezultatul este gata in 15 minute si are o sensibilitate > 97,9%, avantajul este ca il poti face acasa, in intimitatea casei tale.

Se gaseste deja in farmacii, dar se poate achizitiona si on-line de pe lugu-lugu.shop, testulbarza.ro si veneris.ro, iar pretul este 58 lei/ 2 kituri complete de testare. Ma gandesc cat de bine mi-ar fi prins un test d-asta acum 2 luni cand am avut o gripa care m-a scos din uz cateva zile bune si care m-a facut sa imi pun multe intrebari. Profit de ocazie sa va spun ca cei de la Barza au si un dezinfectant cu pulverizator cu 70% alcool, extrem de usor de luat in geanta si folosit la nevoie.

Cum vi se par produsele astea? Ati vrea sa le incercati?

4 comentarii