Produse Balea pe care le tot cumpar

22.1.21

Anii trecuti ma opream mult mai des la DM si mereu ma uitam ce produse noi au, insa acum nu mai fac asta aproape deloc. Insa atunci cand ajung in vreunul din magazinele lor cumpar mereu acelasi tip de produse, aromele se schimba, dar eu sunt constanta in alegerile mele. Sunt produse pe care le-ati mai vazut prin postarile mele, produse cu preturi intre 6 si 9 lei, dar care din punctul meu de vedere merita, asa ca m-am gandit sa va reamintesc astazi de ele, mai ales ca le-am folosit dimineata la dus.

Despre spuma de dus de la Balea v-am spus de multe ori si v-am si aratat multe variante in timp. E in jur de 7 lei una si merita fiecare ban, mereu sunt arome interesante si produsul asta face exact ceea ce promite. Eu am vreo 3 variante in baie acum, Calm Down este preferata mele din cele pe care le am si cred ca inca o gasiti in magazine. Nu usuca pielea, miroase foarte bine, curata si nu se consuma repede (cum am mai patit cu alte produse de genul asta), asa ca pentru mine e un must have pentru fiecare zi.

Un alt produs care imi place mult de la Balea este duschpeeling, pe care nu l-am mai gasit in magazine o perioada buna de timp. Cand am vazut varianta Sense of Magic cu vanilie si fructe de padure am pus-o direct in cos, e un exfoliant bland cu o formula lichida care curata si lasa pielea hidratata si are un pret mai mult decat bun. De-a lungul anilor am avut extrem de multe variante ale acestui produs, nu imi amintesc sa fi fost vreuna a carei aroma sa nu imi placa.

Ultimul produs este unul pe care il vedeti mereu in postarile cu produse terminate si e vorba de gelul de ras (spuma de ras nu imi place, insa gelul il cumpar mereu). Am gasit ultima data cand am fost varianta asta noua cu vanilie si fructe de padure si n-am stat pe ganduri. Cred ca a fost in jur de 9 lei si e produsul pe care il cumpar cel mai des de la DM pentru ca e exact ce trebuie si are un pret mai mult decat bun. Au si o varianta clasica fara miros care e mai ieftina, insa eu prefer sa incerc editiile astea limitate cand apar.

Voi ce produse folositi de la Balea?

8 comentarii

  1. Folosesc Balea Med lapte de curatare ultra senzitiv fata si ochi care imi place, nu irita deloc, catifeleaza si curata delicat; Balea apa ingrijire si curatare fata cu flori migdale care mi se pare foarte ..."diluat" (zice DM ca e un fel de toner...mi se pare prea light pentru mine, nu voi recumpara) dar surpriza placuta a fost Balea Beauty Effect Retinol ser de noapte care e hidratant si se absoarbe instant.Sunt tentata sa incerc si alte produse din gama Beauty Effect.Nu gasesc sub nici o forma mentionat cat % retinol, banuiesc ca e o valoare mica dar mi-a placut, am sesizat acel efect usor de micro-peeling, exfoliere blanda si iluminare ten.Acest ser il voi recumpara daca nu descopar ceva mai bun la Alverde. Multumim pentru impartasirea experièntei , mereu sunt curioasa ce merita achizitionat si incercat din DM.👌

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu produsul asta ce retinol, o sa ma uit si eu cand mai ajung printr-un magazin sa vad ce contine. Laptele de curatare il stiu, multa lume il recomanda.

      Ștergere
  2. Eu acum îmi dau seama că au două chestii de ras diferite, iar eu am luat spumă de ras, nu gel de ras. Aveam senzația că spuma ziceai că-ți place. Aiurită! Deci să încerc și gelul pe viitor.
    Spumele lor de duș îmi plac și mie, dar și gelurile și cremele sunt faine și am mai mereu în baie câte ceva de spălat de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelurile de dus imi plac tare mult,miros foarte bine și au preturi accesibile

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelurile lor de dus si mai nou deodorantele tip spray nu imi lipsesc din casa de mai mult de 2 ani deja !👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am inteles cu deodorantele de la ei, ma mananca pielea de la ele.

      Ștergere