Ganduri de inceput de februarie

2.2.21

Anul asta a inceput pentru mine in forta, a trebuit sa ma adaptez la o multime de lucruri si sa imi reamintesc cine sunt si ce pot face, chiar si atunci cand conditiile nu sunt cele mai favorabile pentru mine. Viata mi-a aratat, pentru a cine stie cata oara, ca unele lucruri se intampla, indiferent de cat de mult incerci tu sa le faci altfel, asa ca am ales sa ma incred si sa las lucrurile sa evolueze, cu speranta ca tot ce se intampla ma pregateste pentru ceva mai bun si mai aproape de ce imi doresc eu. Daca va fi sau nu asa doar timpul o va dovedi.

M-am gandit mult la relatiile dintre oameni in ultima perioada, m-am gandit ca sunt oameni cu care sunt pe aceeasi lungime de unda fara sa depun vreun efort si oameni cu care nu rezonez indiferent de cat de tare incerc. Si am decis ca nu are sens sa ma chinui sa mentin anumite relatii din sentimentalism sau din cine stie ce alte motive. Nu scot oamenii din viata mea, dar nici nu le mai acord timp cu care as putea sa fac altceva pentru mine si pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine. Si, cel mai important, nu ma mai opresc din drumul meu ca sa astept pe nimeni, cine vrea poate sa mi se alature, asa cum ar trebui sa fie mereu.

Am petrecut mai putin timp on-line, cu eforturi si cu mult exercitiu, si mi-a prins tare bine pentru ca sunt multe situatii si abordari care nu ma reprezinta de nici un fel si care nu fac decat sa ma irite peste masura. Asa cum va spuneam si saptamanile trecute respect alegerile fiecaruia, dar cand 20 oameni scriu in acelasi timp cum au dat comanda/ cumparat de pe un site de care pana atunci nu a auzit nimeni eu simt ca sunt luata de proasta si lucrul asta ma face sa imi schimb parerea despre adevar si modul in care alegem sa comunicam niste lucruri, implicit despre oamenii care pretind ca cumpara atunci cand primesc ceva in schimbul unui serviciu. Nu e ceva nou, dar vine un moment cand e mai bine sa regandesti niste lucruri.

Luna asta vreau sa petrec mai mult timp cu mine, vreau sa ma gandesc la ce imi doresc in acest moment de la viata si cum vreau sa fac anumite lucruri. As fi vrut sa evadez cateva zile la munte, dar nu prea am cum, asa ca las asta pe lista cu dorinte pentru primavara. Voi ce planuri aveti pentru februarie? Luati lucrurile asa cum vin sau v-ati facut niste liste cu lucruri de facut?

6 comentarii

  1. Prefer să iau lucrurile așa cum vin, nu de alta,dar de fiecare dată când mim-am propus un anume lucru nu mi-a iesit tocmai cum voiam

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa las sa vina lucrurile de la sine pentru ca inca oboseala exista, dar.... am refacut abonament la personal training, masaj etc si cateva ora/saptamana mi le voi dedica 100%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, eu de cand a inceput anul asta n-am reusit sa ajung mai deloc la masaj, trebuie sa ma ocup si eu de asta.

      Ștergere
  3. Ptefer sa nu imi fac planuri ! O sa fac lucrurile pe moment, asa daca vin zile mai insorite vom pleca atunci,ptr.excursii mici nu trebuie nimic pregatit inainte ! E mai frumos asa 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere