Se poate si asa (37)

18.11.20

Mai am multe produse care sunt pe terminate, insa mi-am dat seama ca trebuie sa fac pozele astea si sa va spun despre ce-am terminat pentru ca se strang prea multe si nu mai apuc sa va povestesc despre ce merita si ce nu. Probabil ca va urma in curand o alta postare de genul asta pentru ca am folosit multe produse in perioada asta si vreau sa scap de ambalajele goale cat mai repede, dar pana atunci sunt destul de multe adunate si pentru astazi.


Produsele de la Paula's Choice sunt printre preferatele mele si o sa le vedeti mereu in postari de genul asta, de data asta am terminat 4 si toate 4 sunt pe lista mea de recumparat. Despre SPF-ul din gama Defense v-am spus de multe ori, am consumat multe tuburi, la fel si in cazul boosterului cu 15% vitamina C si acid ferulic. Advanced Replenishing Toner si Water-Infusing Electrolyte Moisturizer imi plac la nebunie si in perioada asta sunt perfecte pentru tenul deshidratat, deci clar o sa pun mana pe ele cat de curand.

Apa micelara din gama Sensitive Camomille este foarte misto si mi-a placut mult, intreaga gama este foarte buna - produse curate si misto, le gasiti aici, v-am si povestit de ele lunile trecute. La fel de mult mi-a placut si gelul de curatare micelar din gama Acai Berry de la Ziaja (l-am luat de aici) si chiar o sa il mai iau pe viitor pentru ca are un pret bun. Mistul de la Payot mi-a placut mult si am vrut sa il recumpar, insa nu l-am mai gasit pe nicaieri. Crema de la Elmiplant cu acid hialuronic a fost ok pentru sigilare, iar despre serul cu vitamina C de la Kylie Skin v-am povestit si pe blog pentru ca mi-a placut la nebunie si e un produs misto.

Am folosit multe saruri de baie in ultimele saptamani, pe cele de la Tetesept le-am luat cu 2 lei de aici,  am mai consumat si alte variante, dar n-am mai pastrat toate ambalajele ca nu avea sens. Servetele demachiate le folosesc pentru a imi curata tenul dupa ce ies cu cateii afara, mai putin pentru o demachiere propriu zisa. Mi-au placut si cele de la Paula's Choice si cele de la Yves Rocher, pe ultimele am de gand sa le recumpar cand e o oferta buna pe site. Nu am folosit multe masti in perioada asta, asa ca nu am nimic de recomandat in mod special - plasturii de la Patchology nu m-au impresionat deloc, chiar daca le-am dat mai multe sanse.
 

Din seria produse pe care le consum in cantitati mari si le vedeti mereu pe blog in postarile cu produse terminate: vopsea de par (Syoss si Garnier in special, insa cred ca voi face niste schimbari cat de curand) si deodorante. Raman fidela celor de la Nivea - Powder Touch, preferatul meu, nu se mai produce, insa am o rezerva buna pentru ca axilele mele sensibile il tolereaza cel mai bine, insa mi-a placut mult si Fresh Orange. Si stiu sigur ca am mai terminat o varianta de la Nivea care mi s-a parut extrem de potrivita pentru o piele sensibila, dar cred ca am aruncat tubul.

Gelurile de ras intra in aceeasi categorie, ca cele de mai sus, si sunt sigura ca stiti deja ce termin cel mai des: produsele de la Balea - am incercat toate editiile limitate si cele standard, sunt ieftine si bune. Insa preferatul meu ramane Olay Vanilla Dream, pe care il iau de obicei de pe Notino. L-am gasit la un pret extrem de bun aici si am luat mai multe bucati, asa ca o sa il tot vedeti o perioada. Daca aveti recomandari de produse misto de genul asta astept sa imi spuneti in comentarii.


Ma asteptam sa fie mai multe produse pentru par in postarea asta, dar - ca de obicei - am inceput iar o gramada si e baia plina de sampoane si masti. Dar chiar si asa, am cateva sa va arat: mi-au placut cele de la Keune, dar nu m-au impresionat cat sa ma gandesc sa le cumpar (pe astea le-am primit). Samponul cu keratina de la Lorvenn mi-a placut mult si mai am inca unul, are un pret bun si face ce promite. Lorvenn e un brand interesant cu produse profesionale accesibile si daca aveti ocazia chiar merita incercat.

Sprayul Repair 10 in 1 Gold Quinoa + Protein (eu l-am luat de aici) de la L'Oreal Professionnel mi-a placut la nebunie si a tinut multe luni, chiar am de gand sa il iau candva in viitor - cred ca v-am povestit si pe blog de gama asta pentru ca mi-a placut mult. Un alt produs misto este samponul uscat Refresh It de la Londa, am avut cateva pana acum si chiar imi place. Masca de la Kerastase si uleiul de la Moroccanoil nu cred ca mai au nevoie de cuvinte, daca aveti bani pentru ele merita din plin.

Ce vedeti mai jos este varianta scurta pentru produsele de corp pe care le-am terminat, o sa va explic si de ce zic asta. Am terminat cateva spume de dus de la Rituals, nu am pastrat toate ambalajele, sunt preferatele mele si am 2 variante acum in baie. Mi-au placut si gelurile de dus de la The Body Shop si Dove, insa nu pot sa spun acelasi lucru si despre cel de la Anovia - ma asteptam la o alta aroma, asta mi s-a parut sintetica. Exfoliantul pentru corp Hawaiian Kukui de la Tree Hut mi-a placut la nebunie si candva, pe viitor, il vreau din nou.

Am terminat mai multe seruri pentru corp de la Eveline, n-am pastrat decat un ambalaj pentru ca nu am de gand sa le recumpar - sunt ok, insa eu am gasit unul de la Bielenda care imi place mai mult si nu vreau sa mai incerc altceva. Ar fi trebuit sa fie o poza numai cu cremele de maini pe care le-am terminat, insa le-am aruncat pe unde le-am terminat, asa ca in poza apar numai 2: una de la Yves Rocher si alta de la Farmec, insa am terminat multe la 30 ml de la Rituals, The Body Shop si L'Occitane.

Ati incercat vreunul dintre produsele de care v-am spus mai sus?

8 comentarii

  1. Ce multe produse ! Am avut și eu o spuma de ras de la dm cu aroma tropicală, mi-a plăcut f mult ,dar nu am termen de comparatie din cauza ca a fost singura spuma folosită.trec foarte rar prin dm sincer. Si de la lorvenn am folosit vopseaua de mult acum vreo 15 ani, stiu ca era foarte buna. Toată lumea cred ca a folosit multă crema de mâini perioada asta, mie imi place cel mai mult avene cicalfate pt mâini, nu lasa mâinile unsuroase și intră rapid in piele. Ai incercat-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, cand vine vorba de maini am observat ca am tendinta sa aleg mai des produse mai parfumate.

      Ștergere
  2. Super produsele tale. Scrub-ul mă tentează cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am stat cam prost la capitolul consumat produse toamna asta, le-am strâns tot sezonul și se vede foarte clar că am exagerat cu începutul chestiilor noi, mai ales pentru ten. Îmi iau revanșa la iarnă, sper.
    Cu gândul la tine am încercat și eu o spumă de ras de la Balea, e faină, dar mi se pare că e tot aia cu spumă de duș.
    Cândva poate mai încerc și eu alt toner PC în afară de preferatul meu din Skin Balancing.

    Fără legătură - să știi că eu aștept să faci postarea cu SPF-uri asiatice, știu că ziceai ceva pe Insta și chiar sunt interesată. Poate mai aveai nevoie de un imbold în plus. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare ca spumele de dus si gelul de ras sunt la fel, am incercat si eu sa folosesc, dar nu.

      Pozele cu SPF-urile sunt facute, dar nu stiu cand o sa scriu. Nu am niste zile chiar bune.

      Ștergere
  4. Ai terminat cv.produse ! Gelul de dus Dove e preferatul meu in toate variantele e asa cremos...deodorantele Nivea sunt minunate am varianta cu cirese acum si ma protejeaza foarte bine crema de maini de la YR o am si eu e super buna e mica si o tin in geanta !

    RăspundețiȘtergere