Noutati de machiaj de la Pupa Milano

2.11.20

Ca intotdeauna toamna Pupa Milano vine cu niste produse noi care nu au cum sa nu iti starneasca curiozitatea, eu am primit de la ei doua dintre noutatile din perioada asta si vreau sa va povestesc astazi despre ele pentru ca sunt foarte reusite si stiu cat va plac si voua produsele de la Pupa. Ceea ce vreau eu sa vad este si editia limitata Zero Calorie Chocolate, care arata intr-un mare fel, iar produsele au miros de ciocolata - toate 3 paletele pentru ochi arata extrem de bine, de-abia astept sa ajung intr-un magazin sa le studiez mai cu atentie, desi banuiesc ca nu o sa le pot incerca datorita situatiei actuale.


Despre rimelurile din gama Vamp! v-am povestit de multe ori pe blog pentru ca am avut cam toate variantele si mi-au placut mult, iar ochii mei sensibili le tolereaza foarte bine. Cea de care vreau sa va spun astazi este ultima varianta lansata Sexy Lashes - e de vis, m-a cucerit de la prima folosire si a ajuns in topul rimelurilor mele preferate de la Pupa Milano. Are o perie sinusoidala maricica, insa este extrem de usor de folosit si chiar daca nu sunteti foarte indemanatice o sa va placa pentru ca isi face treaba perfect, fara mari batai de cap.

Defineste, lungeste, curbeaza si ofera volum, in timp ce le ofera genelor si un usor efect de ridicare, care mie imi place la nebunie. Formula este foarte misto, textura exact ceea ce trebuie sa fie si rimelul asta face exact ceea ce promite: iti ofera gene sexy. In plus nuanta de negru este foarte intensa si adanceste privirea exact asa cum te-ai astepta de la un rimel care are Sexy in denumire. Mie mi se pare cel mai bun rimel scos de Pupa pana acum si sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de produsele pe care le aplic pe gene.

Celalalt produs de care vreau sa va spun este paleta pentru fata Never Without, o paleta de tip All In One, care vine in trei variante de culoare. Varianta de mai jos este Light Skin si mi se pare ca cei de la Pupa Milano au facut o treaba buna cu selectia culorilor, desi - din cauza vremii intunecate si implicit a lipsei de lumina naturala - mi-a fost destul de greu sa fac swatchuri pentru cele 5 produse din paleta asta pentru fata si a trebuit sa aplic strat mai gros ca sa vedeti cum arata nuantele.

Paleta contine un bronzer potrivit pentru contur, un blush, o pudra de fixare, un corector cremos si un iluminator de tip crema. Texturile sunt extrem de placute si produsele sunt pigmentate, se aplica foarte usor si arata foarte natural pe ten, daca va plac paletele multi functionale si sunteti in cautare de una noua chiar merita incercata. Mi se par interesante si cele doua palete noi din editia limitata Zero Calorie Chocolate, de care va ziceam la inceput, care au cateva trei nuante de iluminator - Caramel Chocolate imi place mai mult decat Cherry Chocolate.

Cum vi se par produsele astea nou lansate de Pupa Milano?

2 comentarii

  1. Mi se par minunate ❤❤❤ rimelul imi atrage atentia maxim eu oricum cu rimelul ma descurc foarte greu la genele de jos ma manjesc mereu fara excepții 😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata❤Imi place mult cum arată Rimelul dar nici trusa nu e de lăsat 😁

    RăspundețiȘtergere