7 intr-o saptamana #280

22.11.20

Ultimele zile mi s-au parut urate, din toate punctele de vedere. Vremea in Bucuresti a fost deprimanta, iar lipsa de lumina mie mi-a dat mari batai de cap si m-a facut sa dau numai rateuri. Am niste zile proaste si din punct de vedere fizic, iar toate astea combinate m-au adus intr-o stare care nu imi place, dar nici nu simt ca am energie sa ies din ea. Am facut ce aveam de facut, m-am dus la sala ca de obicei, mi-am vazut de programul meu, dar toate le-am facut cu efort si cu o oboseala pe care o resimt din plin. Au fost cateva zile cand as fi vrut sa imi trag patura in pat si sa nu ma dau jos din pat.

Nu am mai dat de foarte mult timp o comanda pe iHerb, dar mi-a recomandat cineva pe Instagram lipiile astea din cocos de la Nuco, asa ca am rugat o prietena sa imi ia si mie cateva pachete cand a dat comanda. Le gasiti aici, au o formula foarte curata si foarte putini carbohidrati, nu seamana ca lipiile clasice, dar pentru ce voiam eu merg cat de cat. Am mai vazut cateva chestii low carb interesante pe iHerb, asa ca ma gandesc sa dau si eu o comanda.

Am profitat cand cei de la Libris au avut reduceri si mi-am luat patru carti: treia dintre ele erau pe lista mea de dorinte si le urmaream de ceva vreme, iar una a fost o cumparatura impulsiva. Prefer Libris in ultima vreme pentru ca au transport gratuit prin curier la comenzi de peste 90 lei (au crescut recent pragul de la 75 lei) si mereu gasesc promotii bune - intreaga lor oferta este aici, daca va tenteaza ceva. De multe ori am gasit la ei titluri care nu erau in alta parte si de cateva ori am comparat costul total cu cel de pe Elefant si a fost mai ok pe Libris.

Chiar daca frigul si umezeala din perioada asta nu ma incanta in mod deosebit, imi plac la nebunie culorile si covorul de frunze pe care le intalnesc in drumurile mele si ma bucur de fiecare data de ele, chiar si in zilele cand ploua. Mi s-a intamplat de multe ori in ultimele zile sa ma opresc, sa ma uit la frunzele care cad si sa le admir dansul. Mi se par de-a dreptul fascinante frunzele mici care au toate detaliile formate si totusi sunt atat de mici.

Cei de la Fares mi-au trimis o surpriza zilele trecute si am gasit un colet cateva produse Plantusin, pe care sunt sigura ca le stiti si voi pentru ca mereu imi spuneti ca folositi ceaiuri si diverse produse de la ei. In gama Plantusin au si o varianta de sirop fara zahar (pe care eu o prefer), dar si cateva produse pentru copii, iar preturile sunt extrem de bune. Daca aveti ceva recomandari precise de produse de la ei care merita incercate lasati-le in comentarii.

Cei de la Paula's Choice au niste oferte interesante luna asta si mi-a atras atentia Anti Age My Way Beauty Bag. Are 25% reducere si contine doua produse full size: tratamentul cu 1% retinol care mie imi place la nebunie (al meu e pe terminate) si boosterul cu 15% vitamina C si acid ferulic (pe care de-abia l-am terminat si vi l-am aratat in postarea cu terminate de zilele trecute), o mini crema de ochi din gama Clinical (o formula potenta cu retinol si vitamina C) si un portfard cadou. Reducerile lor sunt de obicei mult mai mici, asa ca setul asta merita din plin.

Am luat cateva cadouri de la Rituals pentru sarbatori si mi-am amintit ca mai am cateva mini creme de maini pe care le-am pastrat pentru perioada asta, asa ca m-am bucurat de ele zilele astea. Produsele de la Rituals imi plac la nebunie si mi se par un rasfat pe care il merita fiecare dintre noi, gama The Ritual of Dao imi place mult, dar nu e singura care imi incanta simturile - spumele de dus si cremele de corp imi plac mult, exfoliantele pentru corp nu imi plac toate pentru ca unele sunt prea uleioase pentru gustul meu, dar mereu am ceva de la ei in casa.


Saptamana voastra cum a fost? Cum va simtiti zilele astea?

8 comentarii

  1. Zilele astea stau in casa si citesc sau ma uit la filme si seriale, revad filme mai vechi. De BF am comandat de la humanitas ca au transport gratuit la 120 ron si gasesc toate cartile de la multe edituri cu preturi bune. Am renuntat la elefant.Produse rituals am in casa de cand am descoperit travel size-urile intr-un duty free la Tulcea. Sunt super bune, hidrateaza, miros bine. Ma bucur ca acum le gasim peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am comandat niciodata de pe Humanitas, o sa ma uit si eu. :)

      Ștergere
  2. A fost o săptămână plină,a trebuit să ajung la serviciu pentru a lua noul laptop,ne-au făcut mici modificari in programul în care lucram,drept urmare vineri în 6 ore aveam baterie 0 la telefon, fiecare își scria problemele pe grupul de whatsapp de muncă. Sâmbătă am reusit sa ajung până la Pitești la ai mei iar duminică am fost puțin la cumpărături pentru casă. Cam asta a fost...sper sa începem o săptămână mai bună

    RăspundețiȘtergere
  3. Zilele astea au fost bune ...am gatit , am facut ordine in dulapuri...am avut chef si energie am trebaluit mai mult ca niciodata ...am cusut ca aveam am intarit nasturii la niste perne ..am calcat ! Seara plimbari lungi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă scoate și pe mine din minți lipsa asta de lumină. Încerc oricum să mă bucur de toamnă cât se mai poate, din păcate doar foarte puțin...
    De la Fares mi-au plăcut niște ceaiuri, dar am uitat care, nu toate sunt la fel de aromate, dar unele sortimente sunt super bune. Acum mi s-a făcut dor de ceaiurile din Cărturești, nu știu cum să fac să ajung pe acolo să-mi iau. Aș vrea să mai cumpăr și timp pentru lectură, poate au :))
    Să ai o săptămână mai bună!

    RăspundețiȘtergere