7 intr-o saptamana #277

1.11.20

A venit noiembrie si eu visam la o luna linistita si plina de momente frumoase, insa finalul de octombrie a fost pentru mine (si pentru niste oameni apropiati mie) extrem de greu si plin de framantari si probleme, asa ca nu am inceput luna asta asa cum mi-am dorit. Uneori oricat ai vrea sa te detasezi de durere e extrem de greu pentru ca unele lucruri trebuie pur si simplu acceptate si trebuie sa inveti sa traiesti cu ele. La mine tristetea a fost dublata si de o mare dezamagire despre care o sa vreau sa scriu la un moment dat pe blog, insa intai trebuie sa procesez in mintea mea niste lucruri si sa pot sa asimilez ceea ce s-a intamplat. 

In timp ce scriu am pe fata un zambet amar si imi vine in minte "operatie reusita, pacient decedat", dar stiu ca e doar o faza care va trece si din care voi invata in mod sigur niste lucruri. Ceea ce pot sa zic acum este ca in viata pentru fiecare alegere pe care o faci trebuie sa platesti un pret si in momentul in care iei o decizie e bine sa accepti toate posibilitatile. Viata nu e intotdeauna dreapta si sunt lucruri cu care nu te poti lupta, oricat de tare iti doresti si oricat de mult vrei, asa ca vine un moment cand acceptarea e singura optiune pentru a-ti pastra linistea. Nu sunt trista, doar dezamagita si cu un gust amar, dar nu am vrut sa nu mentionez asta pentru ca momentele mai putine placute fac parte din viata noastra si e normal sa le traim asa cum vin.

Marti a fost singura zi din saptamana cand n-am lasat nimic sa ma apese pentru ca aveam ceva de sarbatorit si chiar daca am fost un pic trista pentru ca ar fi trebuit sa fim la Cluj m-am detasat de tot si am incercat sa savurez fiecare moment din zi. Am facut niste naan bread in stil caprese, care a fost absolut delicios, am fost la cumparaturi (si mi-am luat niste lucruri de care chiar aveam nevoie), ne-am plimbat si spre seara m-am relaxat cu o carte si un pahar de vin rosu. 

A fost o zi de vacanta in mijlocul unor zile nebune si mi-a prins tare bine si a fost un moment in ziua asta pe care n-o sa-l uit curand: un amarat de pisoi a venit sa imi ceara mancare si dupa el au mai aparut inca doi, asa ca am intrat intr-un magazin si am luat mai multa hrana pentru pisici si cand m-am intors sa ii hranesc m-am trezit intre 9 pisoi care se uitau la mine cu niste ochi plini de speranta. Au devorat 4 plicuri de hrana umeda si un sac mic de hrana uscata in cateva minute.

In Bucuresti saptamana asta a fost destul de urat si frig, asa ca am scos la purtare multe pulovere calduroase si parfumuri dulci care mi-au facut zilele mai frumoase. M-am machiat mai mult decat in alte perioade (in ciuda mastii, cumva) si am redescoperit cateva produse pe care le-am neglijat in ultima vreme. All Day Luminous Weightless Foundation de la NARS mi-a placut mult intr-o perioada (eu cumpar de aici produse NARS, mereu primesc intrebari legate de brandul asta), dupa care nu ne-am mai inteles si acum imi place iar cum se vede pe tenul meu. Am si un produs nou de la Pupa Milano care m-a cucerit de la prima folosire, insa o sa va povestesc separat de el pentru ca merita din plin.

Am dat cateva comenzi online, insa nu a fost lumina deloc pentru poze si nu am avut nici o sansa sa fac niste poze decente sa vedeti ce mi-a atras atentia - v-am aratat si pe Insta Stories cate ceva, insa calitatea a fost atat de proasta de la lipsa luminii incat am renuntat sa pierd timpul aiurea. Singura poza pe care am reusit sa o fac este la o comanda data la cei de la Pronat - am prins o oferta buna la pastele din konjac de la Vitanu si am luat si cateva produse asiatice de la Arche, le gasiti pe toate aici. Eu comand des de la Pronat, desi am avut probleme la cateva comenzi - care s-au rezolvat dupa ce le-am atras atentia, pentru ca au un sortiment larg de produse si multe optiune care se potrivesc cu stilul meu de viata.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine relaxare, stat in pat, citit, copt chestii delicioase, lenevit si multe momente de liniste. M-am bucurat de papucii cu unicorni pe care i-am primit cadou intr-una din zilele cand mi-a fost extrem de greu sa zambesc, oricat m-am straduit, si imi plac la nebunie. Sunt caldurosi, ma fac sa zambesc de cate ori ma uit la ei si imi amintesc cat de mult conteaza gesturile mici atunci cand ai nevoie de ele.

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput luna asta?

8 comentarii

  1. Buna ce frumosi sunt papucii cu unicorni 🤗 La noi in Galati a fost ploios si frig ...si saptamana care a trecut deja am fost iar fara chef de nimic , asa e uneori viata e nedreapta si cu unele lucruri nu te poti lupta ...lupti o prioada dar cand vezi ca nu au rezolvare te resemnezi si mergi inainte , in cazul meu am obosit sa lupt ..uneori am impresia ca ma agit degeaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa invatam cand sa renuntam, eu am decis in urma cu mult timp ca e mult mai bine sa fiu linistita decat sa am dreptate.

      Ștergere
  2. Mie imi place tare mult modul tau de a scrie,asa ca abia astept sa mai postezi ceva.Sa nu uiti sa ne arati ce ti-ai mai cumparat...Cat despre momentele triste(care din pacate fac parte din viata noastra)...trebuie sa ne gandim ca trec.Tu esti un om bun si sigur lucrurile bune urmeaza sa apara❤...Sa ai un Noiembrie linistit,cu oamenii dragi in preajma ta si cu fapte,lucruri si intamplari care sa-ti bucure sufletul!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău că ai trecut prin momente neplăcute, nu pot decât să-ți doresc să regăsești starea de liniște pe care ți-o dorești!
    Am început oarecum cu stângul și eu luna noiembrie, sunt într-o stare cam proastă azi, dar sper totuși la o lună mai faină în continuare, ceea ce îți doresc și ție!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am comandat de la Pronat, descoperiti la tine, ofertele de weekend m-au incantat si nu am observat cantitatea la lapte vegetal - erau cutii mici de aprox 300 ml si asa dezamagita am fost cand au sosit. Insa ce am luat mi-a placut, voi fi super atenta data viitoare .
    Se pare ca ai o atractie maxima ptr animalute :)
    Bucurii multe si dese sa ai, sa poti compensa cu zilele gri si atmosfera din jurul nostru. Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, si eu profit cateodata de ofertele lor de weekend, mi se pare interesant conceptul. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere