2NDESIGN, un brand asiatic extrem de interesant

2.9.20

Imi place sa impartasesc cu voi produsele bune pe care le descopar, iar astazi vreau sa va povestesc despre un brand asiatic pe care l-am descoperit datorita Renei de la Glowrious care mi-a trimis doua produse sa le incerc. 2NDESIGN este un brand premium cu formule interesante si ingrediente clean-beauty, este crueltry free si are in portofoliu doar 5 produse. Anul trecut a castigat 3 premii la Glowpick Beauty Awards pentru cel mai bun ulei demachiant, cel mai bun peeling si cel mai bun balsam de buze, toate 3 produsele le puteti comanda de pe siteul Glowrious.


First Lip Balm Restore & Soothing m-a cucerit de la prima folosire si a venit in cel mai potrivit moment pentru ca terminasem uleiul de buze pe care il foloseam si care mi-a placut la nebunie, asa ca eram in cautarea unui tratament de buze pe care sa il folosesc seara si care sa imi ajute buzele sa ramana hidratate pana dimineata. Vine intr-un borcanel si are o spatula pentru a lua produsul si imi place la nebunie.

Formula este una de exceptie: complex de uleiuri (argan, jojoba, macadamia si mango), ceramide si squalane si este un adevarat rasfat pentru buze. Are o textura catifelata care mangaie buzele, nu este deloc lipicios, nu incarca buzele, se absoarbe treptat si face exact ceea ce promite: ingrijeste si ofera o hidratare de durata. Bate de departe multe alte produse de genul asta (si ma gandesc aici la Balm de Rose de la By Terry), daca nu aveti probleme cu buzele uscate pretul o sa vi se para mare, insa daca nu va ajuta nimic (si anul asta am descoperit si eu pentru prima data cat de nasol e) si buzele au nevoie de un tratament intensiv merita din plin incercat.


Produsul care m-a luat prin surprindere si pe care Rena mi l-a trimis ca sa ma convinga (stiti ca eu nu sunt mare fana uleiuri si am tot discutat cu ea despre double cleansing) este First Cleansing Oil Pure & Fresh. In ultima vreme am incercat mai multe uleiuri demachiante si v-am si povestit de unul de la Yves Rocher care imi place si are un pret foarte accesibil, insa dupa ce l-am incercat pe asta imi dau seama ca se poate si mai bine.

Varianta din poza este la 30 ml, varianta full size are 200 ml si o sa va ajunga foarte multa vreme. Formula este un mix de uleiuri: floarea soarelui, jojoba, macadamia, trandafir, bergamota si seminte de struguri si eu am fost sigura ca ochii mei sensibili o sa faca figuri, dar m-am inselat groaznic. Nu stiu cum au formulat produsul asta, ce tehnologie au folosit, dar este de vis - deloc uleios, extrem de placut pe piele si face ce promite: curata in profunzime si lasa tenul catifelat, hidratat si fin, fara vreo urma uleioasa si fara sa se simta vreun disconfort la nivelul ochilor (problema mea eterna cu uleiurile pe care le-am incercat in zona ochilor).


Ati auzit de 2NDESIGN pana acum? Ati incercat vreun produs de la ei?

6 comentarii

  1. Tocmai vorbeam cu o verișoară despre produsele asiatice, mă tentează și pe mine tot mai mult. Tratamentul ăla de buze pare foarte interesant, în schimb cu uleiurile demachiante tot sceptică rămân. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le dai o sansa, la fel ma strambam si eu la ele. In ceea ce priveste produsele kbeaty eu am descoperit unele chiar misto.

      Ștergere
  2. Eu as vrea sa pot folosi uleiuri demachiante deoarece sunt mult mai eficiente in demachiere din punctul meu de vedere dar nu pot sa le suport cand fosesc simt ca nu pot sa mai respir, am.o senzatie urata ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai auzit de acest brand.Ma tentează first lip balm💋

    RăspundețiȘtergere