Ingrijirea de dimineata cu produse de la Douglas

4.9.20

V-am spus de multe ori ca daca ar fi sa aleg un cuvant care sa defineasca rutina mea de ingrijire acesta ar fi dinamic pentru ca adaptez, aproape zilnic, ceea ce folosesc in functie de cum imi simt pielea si de ce anume vreau de la tenul meu in perioada respectiva. In ultima perioada am inceput sa folosesc dimineata mai multe produse decat foloseam pana acum si m-am gandit sa va arat - si sa va povestesc - astazi despre produsele pe care le-am folosit in perioada asta. Toate se gasesc la Douglas si le puteti cumpara atat on-line, cat si din magazine.


Curatarea tenului este unul din pasii de baza pentru a avea un ten curat si sanatos si n-o sa ma satur sa va spun asta niciodata. one. two. free! este un brand nou pentru mine, are produse pe baza de ingrediente fermentate si am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt si cum se va intelege tenul meu cu ele. Produsele lor sunt inspirate de ritualurile de ingrijire coreene, se incadreaza in segmentul clean beauty si propun o ingrijire in 3 pasi. 

Favourite Foaming Cleanser este un produs cu o textura extrem de placuta care poate fi folosit si dimineata si seara, insa eu il prefer dimineata pentru ca imi trezeste simturile si imi da un strop de energie. Formula contine caise japoneze fermentate ce hidrateaza si imbunatatesc textura pielii, ceai verde si uleiuri din seminte si face ceea ce promite: curata in profunzime si lasa tenul hidratat si neted. In general produsele care spumeaza usuca tenul, insa nu este si cazul acestui produs care se simte foarte bine pe piele si lasa tenul curat.

Magic Toner are o formula pe baza de drojdie fermentata ce contine minerale, amino acizi si vitamine ce ajuta la regenerarea celulara, extract fermentat de bifida, acid hialuronic si aloe vera pentru hidratare. Este un produs extrem de interesant, probioticele au efecte de calmare si sunt tot mai folosite in produsele de ingrijire in ultima perioada, singurul lucru pe care mi-as fi dorit sa nu il aiba produsul asta este parfumul, dar este intr-o cantitate mica si nu am simtit ca ma deranjeaza nici macar in zona ochilor, care este foarte sensibila. Imi place sa il aplic direct pe piele, dupa ce pun o cantitate mica in palme si tenul meu se simte bine dupa ce il folosesc.


Ingredientul activ care este prezent in fiecare dimineata in rutina mea este vitamina C pentru ca, pe langa faptul ca ajuta multa pe partea de luminozitate, este un antioxidant extrem de potent si potenteaza actiunea produselor cu protectie solara. Serul pe care l-am folosit in ultimele saptamani si pe care il termin zilele astea este Vitamin C Serum de la Kylie Skin, un brand care m-a surprins mai mult decat placut. Serul are o formula curata cu o cantitate mare de vitamina C, alaturi de vitamina E, glicerina, ceai verde si ulei de seminte de sofran si o textura lejera care imi place la nebunie. Intra imediat in piele, o lasa hidratata si radioasa.

Eye Cream- ul din aceeasi gama are o formula la fel de curata si buna cu vitamina C, cafeina, extract de ceai verde, vitamina E, extract de rodie, unt de shea si ulei din seminte de jojoba si ofera hidratare si luminozitate. Textura este foarte usoara si intra imediat in piele, iar tubul are un aplicator interesant care poate fi folosit pentru un mic masaj al zonei, lucru pe care eu nu il fac pentru ca prefer degetele atunci cand e vorba de aplicarea produselor pe ten.


Clinique Moisture Surge 72-Hour Autorepleneshing Hydrator este crema hidratanta pe care o aleg in diminetile cand merg la sala pentru ca are o textura gel extrem de usoara si intra imediat in piele, iar hidratarea se mentine chiar si dupa un antrenament intens care ma face sa transpir din abundenta. Am mai folosit crema in urma cu cativa ani si mi-a placut pentru ca are o formula curata si eficienta, dar formula asta imbunatatita imi place si mai mult - umectantii si apa de aloe activata chiar fac ce promit si ofera o hidratare de durata. Este genul de crema care "sigileaza" produsele aplicate inainte si are un pret decent, sper pe viitor sa apara si intr-o varianta cu pompa.

Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este tot de la Clinique si este vorba de Moisture Surge Pop Triple Lip Balm, un produs 3 in 1 pentru buze pe care am inceput sa il folosesc de curand si care imi place mult. Are o formula pe baza de unt de shea, vitamina E si unt de cocos infuzat cu extract de frunze de aloe si ofera buzelor ingrijirea data de un tratament si culoarea si stralucirea oferite de un gloss de buze. Eu am varianta 06 Grapefruit si imi place mult, probabil ca pe viitor imi voi mai lua o alta nuanta pentru ca este usor de folosit si ajuta mult buzele pe timpul zilei.


Pasul care nu apare in rutina asta si care este absolut esential pentru a avea un ten tanar si sanatos este folosirea unei creme cu protectie solara minim 30 ca pas final in rutina de ingrijire. Puteti sa aplicati pe ten cele mai bune produse, daca nu il protejati de actiunea razelor de soare va imbatrani si nu intr-un mod frumos. Eu folosesc pentru ten numai produse cu filtre minerale si o sa va povestesc in curand, intr-un articol separat, despre ce imi place in perioada asta. Daca va tenteaza vreunul din produsele de mai sus sau alte produse care se gasesc la Douglas vedeti ce promotii si cadouri au in perioada asta pe site.

Rutina voastra din dimineata asta cum a aratat? Ati incercat vreunul dintre aceste produse?

2 comentarii

  1. Imi plac produsele de curatare care fac spuma,cele laptoase nu imi plac deloc am impresia ca daca nu face spuma nu curata 😁😁😁 dar na iar un fix de al meu...😁 cremele tip gel sunt preferatele mele am avut una de la garnier super buna lejera ,racoritoare si intra repede in piele acum am una de la loreal cu pompita si una de la farmasi ambele cu aloe ,gel ,super bune .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei produsele care spumeaza si usuca tenul, sa ai grija la formula si la aspectul asta.

      Ștergere