Gama Sensitive Camomille de la Yves Rocher

20.7.20

Folosesc de cateva saptamani bune produsele de care vreau sa va povestesc astazi si am vrut sa va spun despre ele pentru ca formulele sunt super curate si merita din plin, iar pana maine le gasiti pe siteul celor de la Yves Rocher cu 50% reducere - gasiti produsele din gama Sensitive Camomille si toate preturile aici. Nu stiu daca promotia asta este valabila si in magazinele lor fizice, eu oricum prefer sa comand on-line pentru ca ofertele sunt mult mai bune si de fiecare data am primit cadouri extrem de interesante.


In luna mai cei de la Yves Rocher mi-au trimis un kit cu produse pentru a ma ajuta in perioada de izolare si printre ele erau si doua produse din gama Sensitive Camomille care mi-au atras imediat atentia pentru ca au formule curate, cu ingrediente bune pentru piele, fara alcool si fara parfum. Mi-au placut atat de mult produsele incat a urmat o comanda data pe site (si am prins si o oferta 1+1 la produsele de ingrijire) pentru ca am vrut sa incerc si celalalte produse pentru curatarea tenului din gama asta.

Crema demachianta este un produs extrem de interesant si poate fi folosita ca prim pas de curatare intrucat actioneaza ca un balsam demachiant - se aplica pe tenul uscat, se maseaza, dupa care se clateste tenul. Ceea ce imi place la ea este textura foarte light, mult mai placuta decat cea a balsamurilor clasice pentru demachiere si mi se pare ca curata mult mai bine decat alte produse similare cu pretentii mult mai mari.

Apa micelara este clar preferata mea dintre apele micelare de la Yves Rocher, are o formula super curata, este foarte eficienta si este o placere pe ten. Vine atat in varianta de 200 ml, cat si la 390 ml, si se poate "bate" cu ape micelare mult mai cunoscute pentru ca face exact ceea ce promite: curata eficient, lasa tenul hidratat si calmat si cu o senzatie de confort care mie imi place mult. Am folosit-o si pentru demachierea ochilor si nu mi-a cauzat nici un fel de neplacere, ceea ce ma face sa o apreciez si mai mult pentru ca ochii mei sensibili accepta greu produse noi.

Uleiul demachiant a fost produsul pe care mi-am dorit sa il incerc inca de cand cei de la Yves Rocher au relansat gama asta pentru ca mi s-a parut interesant si, desi eu nu sunt mare fana uleiuri pentru demachiere pentru ca ochii mei nu le tolereaza bine, am tot sperat sa gasesc unul care sa fie ce-mi doresc. Nu exagerez cand va spun ca din tot ce-am incercat in materie de uleiuri demachiante acesta de la Yves Rocher a devenit preferatul meu - este foarte bland, nu are un miros care sa nu imi placa (am patit asta cu multe uleiuri de genul asta) si, cel mai important, ochii meu il tolereaza nu bine, ci extrem de bine. Este singurul ulei care nu imi face privirea neclara si care simt ca curata eficient, fara sa aiba ceva care sa imi displaca. 

Ultimul produs pentru curatarea tenului este din gama Pure Camille si este vorba de servetelele demachiante (le gasiti aici), care nu contin alcool si sunt blande, dar eficiente. Cand le-am comandat m-am gandit ca imi vor fi foarte utile la sala, insa folosindu-le mi-au placut atat de mult incat le-am folosit mult mai des decat am crezut. Curata extrem de bine tenul si le-am supus catorva teste mai grele ca sa ma conving ca nu mi se pare mie, ci chiar sunt extrem de eficiente si m-au convins.


The Soothing Light Cream cu extract de musetel are o formula vegana si curata, fara alcool si parfum si nu contine nici ulei mineral, asa ca poate fi folosita si pe un ten extrem de sensibil, iar daca cautati o crema curata si usoara care sa "sigileze" produsele pe care le aplicati pe ten chiar merita incercata, mai ales cu oferta asta cu 50% reducere - este mai putin de 30 lei, ambalajul de tip tub este ce trebuie si crema ofera hidratare si calmeaza pielea. Eu am folosit-o si dimineata si seara si chiar este un produs care m-a surprins mai mult decat placut pentru ca nu ma asteptam sa imi placa atat de mult.


Ati incercat vreun produs din gama asta? Cum vi se par produsele? Cumparati des de la Yves Rocher?

4 comentarii

  1. Buna ! Da cumpar des produse YR de pe site si din magazin fizic cand ajung in moll! Le ador gama aceasta nu am incercat ,dar de un an folosesc ptr.curatarea fetei gama hidra vegetal sau hidra senzitive si sunt foarte multumita ! Am sa incerc si gama aceasta imi atrage atentia servtelul demachiant e super ptr calatorii ! Pe viitor am sa ma axez pe produse de la ei ptr.ingrijirea pielii deja folosesc gelurile lor de dus ,sapun lichid ,crema maini ,corp .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru corp si eu am incercat multe produse, pentru ten insa mai putine, dar astea chiar merita.

      Ștergere
  2. Imi plac mult produsele lor însă recunosc că pe acestea încă nu am avut ocazia să le incerc

    RăspundețiȘtergere