Creme Miraculeuse de la Jonzac

3.7.20

Am inceput sa folosesc Creme Miraculeuse de la Jonzac la inceputul acestui an, v-am si spus de ea de cateva ori pe Instagram pentru ca am folosit-o de multe ori cand pielea mea a avut probleme, insa n-am apucat sa scriu pe blog despre ea si m-am gandit ca perioada asta este cea mai potrivita pentru ca multa lume se confrunta cu diverse tipuri de iritatii de la caldura, de la insecte sau de la cine mai stie ce. Produsele Jonzac se gasesc in magazinele Kendra, insa le gasiti si on-line aici si aici (astea sunt siteurile de unde cumpar eu, mai sunt insa si altele).


Creme Miraculeuse este o crema gandita pentru pielea reactiva, nu contine nici parfum si nici alcool si are o formula curata care ajuta la calmarea si regenerarea pielii, roseata si iritatia sunt reduse, iar senzatia de disconfort dispare. Formula contine 30% apa termala Jonzac (regeneranta, calmanta si antiinflamatoare), acid hialuronic vegetal (pastreaza apa in epiderma) si glico-oligozaharide (reconstruiesc bariera de aparare a pielii), iar textura produsului este una lejera care intra repede in piele si are efect imediat.

Poate fi folosita in cazul iritatilor cauzate de diversi factori, fiind foarte potrivita pentru diverse probleme cutanate, inclusiv dermatite de contact (eu o aplica pe zonele unde simt ca ma irit de la transpiratie), dar si daca insectele va dau batai de cap - muscaturi/ piscaturi care dau mancarime si duc la o piele inrosita. Este genul de produs bun de avut in casa pentru ca se dovedeste de mare folos atunci cand apar diverse probleme. V-am povestit mai jos cum m-a ajutat pe mine in cazul unui mic accident domestic, cauzat de propria mea neatentie si graba.

Exista si un lucru care nu imi place la crema asta, dar care tine strict de preferinte si anume mirosul - are un miros natural pe care nu stiu cu ce sa-l asociez (nu este aroma de verde, de plante, cum mai zic eu cateodata) si care la inceput reusea sa ma enerveze, desi produsul imi place la nebunie. In timp m-am obisnuit cu el, mai ales ca nu ramane pe piele, il simt doar cand aplic produsul, insa tinand cont de ce face produsul asta nu mai conteaza mirosul, insa am vrut sa va spun si asta pentru ca e genul de informatie pe care de obicei nu o gasesti inainte de a cumpara un produs.


Saptamana trecuta am "reusit" sa ma ard destul de rau la mana - faceam ceva de mancare si incercam sa rezolv ceva in acelasi timp si m-am "lipit" cu degetul de o tigaie incinsa si asta a fost. Am aplicat imediat Creme Miraculeuse si in urmatoarele 24 de ore am mai aplicat-o de 2-3 ori si asa arata arsura mea la o zi dupa incident (v-am aratat pe Instagram evolutia in 24 de ore, insa nu m-am gandit sa fac si poze pentru ca de-abia dupa aia mi-am amintit ca nu v-am povestit despre crema asta pe blog). Zona este complet vindecata acum si n-am ramas cu nici un fel de semn, ceea ce ma incanta peste masura pentru ca am si asa destule semne pe maini.


Ati incercat produsul asta? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu am incercat nici un produs de la ei însă pare tare interesantă aceasta cremă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este, eu folosesc de ceva vreme cateva produse de la ei.

      Ștergere
  2. Buna am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Eu momentan folosesc apa termala si am testat cateva mostre crema de fata si am sa imi cumpar crema ptr ten foarte uscat!

    RăspundețiȘtergere