4 propuneri de vara de la Life Care

8.7.20

In urma cu cateva saptamani am primit de la Life Care cateva produse Krauter pentru zilele calduroase de vara si am tot zis ca o sa va povestesc despre ele pentru ca am folosit 3 dintre ele in ultima perioada si imi plac. Despre produsele Krauter v-am mai povestit pe blog pentru ca am mai incercat diverse chestii de la ei de-a lungul anilor.


Produsul care m-a atras din prima a fost gelul cu extract de melc care promite ca recupereaza si infrumuseteaza pielea. Promite ca ajuta mult la elasticitatea pielii si de asemenea ca imbunatateste vizibil cicatricile, avand in formula pe langa secretia de melc si alantoina. Desi cei de la Life Care recomanda acest produs si pentru ten (cosuri, riduri, pete si arsuri cauzate de soare) eu nu l-as folosi pe fata intrucat are alcool si parfum, insa l-am incercat pe corp pe niste semne pe care le aveam si chiar mi-a placut ce-a facut, imi place mult si textura usoara care intra imediat in piele.
 
Balsamul de buze protector cu galbenele a ramas la mine pe birou de cand l-am primit si il aplic peste zi cand imi simt buzele uscate. Are o formula blanda si cremoasa cu ulei de galbenele si ulei de masline si face exact ceea ce promite: hidrateaza buzele si le ofera o stralucire sanatoasa, fara a lasa urme grase. Are un miros placut si chiar imi face placere sa il folosesc, in a doua parte a formulei se regaseste si parfum, in rest formula este foarte curata si eficienta.


Crema nutritiva pentru fata cu extract de musetel este singura pe care nu am incercat-o, a ajuns direct la mama care mi-a zis ca vrea sa o foloseasca pe zona decolteului. Pe langa musetel are si alantoina si panthenol, insa pe final de lista am vazut si parfum si alcool. Textura este una lejera si intra repede in piele, lasand-o cu efect de luminozitate, eu nu as folosi-o pe ten, insa pentru decolteu si maini mi se pare ok.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este crema de corp cu tamaie si plante bio Krauter pe care eu o folosesc pe gambe dupa antrenamente pentru ca are un efect racoritor datorita rozmarinului si mentei din formula (daca aveti rani nu va recomand sa o folositi pentru ca nu o sa fie tocmai placut), imi place ca racoreste si imi da senzatia de picioare usoare. Mirosul ei este unul puternic (va recomand sa va spalati bine pe maini dupa ce o aplicati) si mi se pare ca cel mai puternic se simte mentolul, care acopera celelalte arome, pe mine ma ajuta mult sa imi relaxez muschii dupa antrenamente.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? Folositi produse de la Krauter?

8 comentarii

  1. Am avut mai demult un șampon anti mătreața de la ei și a fost super , cât timp L-am folosit nu am mai avut probleme . Au doar produse naturale și bune din câte știu eu 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat vreun produs de par de la ei sau cel putin nu-mi amintesc.

      Ștergere
  2. Mie mi-a atras atentia foarte mult balsamul de buze! 🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul cu extract de melc ma tentează cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  4. De la acest brand da, am încercat în special cremele reumatice și antiinflamatorii pt circulația sângelui și sa. Mi înmoaie oasele mai bătrânețe asa 😅 și sincer când ma junghi genunchii chiar e geniala crema cu arnica de la ei👌

    RăspundețiȘtergere