2 suplimente bio de la Diet Food

17.7.20

De cand a inceput toata nebunia cu pandemia si virusul asta care ne-a cam dictat viata si actiunile in ultimele luni eu m-am concentrat pe starea mea de bine si sa-mi intaresc cat mai mult organismul pentru ca sistemul imunitar e cel care face diferenta de cele mai multe ori. Pe langa grija la alimentatie si la igiena, am decis sa incep sa iau doua suplimente pentru a ii da organismului meu tot suportul de care are nevoie si am decis sa "merg" pe doua produse de la Diet Food, brandul polonez de care v-am mai spus si pe care l-am descoperit anul asta pe Via Naturalia.


Ambele suplimente sunt bio si au preturi extrem de bune, Diet Food este un brand care mie imi place la nebunie si care cred ca merita mult mai multa atentie pentru ca produsele lor nu sunt aproape deloc cunoscute la noi. Doza zilnica este una mare si ceea ce imi place la suplimentele astea este ca se pot inghiti usor, eu am mai incercat in trecut sa iau de la alte branduri si am renuntat pentru ca efectiv imi ramaneau in gat si aveam o senzatia neplacuta de cate ori le luam.

Spirulina + Chlorella (gasiti aici produsul) este o combinatie extrem de misto pentru organism si imi place extrem de tare formula curata a celor de la Diet Food. Chlorella este recomandata persoanelor care au un deficit de calciu si fier in organism, probleme cu care eu ma confrunt de mica, ajuta la detoxifierea ficatului (si cand nu ai fiere chiar e nevoie de ajutor), neutralizeaza toxinele din organism si ajuta la regenerarea si refacerea celulelor organismului. Spirulina sprijina sistemul imunitar, este foarte bogata in proteine, care sunt mult mai usor de digerat decat proteinele din carne si in plus ajuta la asimilarea fierului in organism. 

Gotu Kola are un efect adaptogen (de care ar trebui sa ne ajutam toti in perioadele astea atat de pline de tensiune si schimbari) si este bogata in glicozide, vitamine si minerale si are un efect de tonic pentru organism. Ajuta la o functionare normala a sistemului cardiovascular, are un efect pozitiv asupra memoriei si stimuleaza fibroblastele pentru a produce mai mult colagen. Daca va intereseaza mai multe detalii despre produs il gasiti aici, iar pretul este unul foarte bun din punctul meu de vedere.


Cand vine vorba de suplimente de multe ori e greu sa observi efectele si sa-ti dai seama daca functioneaza sau nu, dar uneori schimbarile sunt evidente si mie mi-e clar ca si suplimentele au avut rolul lor in schimbarile din ultimele luni. Nu sunt doar ele "vinovate", dar au clar rolul lor: energia mea este la cote foarte bune, durerile articulare nu ma mai deranjeaza asa rau, starea mea generala este una foarte buna si pielea este elastica si mult mai ferma. Nu o sa va spun ca suplimentele astea sunt reteta castigatoare, insa combinate cu o alimentatie potrivita si cu mult sport aduc clar niste schimbari in bine. Urmatoarele suplimente pe lista mea de incercat sunt Maca si Moringa.

Voi luati suplimente in perioada asta? Ce va ajuta sa va intariti organismul?

4 comentarii

  1. Buna! As vrea sa spun ca iau suplimente dar nu,chiar nu iau nimic! Si nici nu am.luat! Am.o problema a mea,fixuri, nici cand sunt racita cospta nu iau nimic drcat ceai cu lamaie atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicamente nici eu nu iau, insa suplimentele nu intra in categoria asta. :)

      Ștergere
  2. Nu obișnuiesc să iau suplimente, însă e bine de stiut în caz că mă razgandesc

    RăspundețiȘtergere