7 intr-o saptamana #270

28.6.20


Mi-a placut saptamana asta, desi nu a fost una tocmai usoara si nici caldura sufocanta din Bucuresti nu prea a fost placuta. Imi plac la nebunie florile salbatice si in perioada asta sunt peste tot, asa ca ma bucur de ele si zambesc de cate ori le vad prin casa. De luni m-am reintors la sala si asta mi-a dat o energie care imi place la nebunie, mai ales ca antrenamentele mele merg mult mai bine decat ma asteptam dupa o pauza de mai bine de 3 luni. Am decis sa fac 3 sedinte cu antrenor personal in fiecare saptamana si sa ma duc inca 2 zile sa fac cardio si am mers mult mai mult pe jos (inclusiv pana si de la sala).

Am primit niste comenzi saptamana asta, iar produsele de la Kiko le asteptam cu nerabdare pentru ca am prins niste super oferte si mi-am luat si un fond de ten nou, foarte misto cu SPF25 pe care l-am incercat deja si care mi-a facut o impresie foarte buna. Comanda de la Yves Rocher a venit si ea foarte repede si am facut o afacere buna, am dat o comanda mica si la Sinsay pentru ca au transport gratuit, dar am si primit cateva noutati interesante de la The Body Shop si Pupa Milano de care intentionez sa va povestesc cat de curand.

Am fost si eu prin magazine pentru ca aveam nevoie de niste lucruri si peste tot sunt numai oferte: de la Parfois am luat niste cadouri extrem de dragute cu reduceri de pana la 70%, am trecut si pe la Pupa pentru ca au 30% reducere in perioada asta si mi-am luat 3 produse (2 cu protectie solara si un gloss pe care pusesem ochii de ceva vreme) si am profitat si de reducerile de la C&A - au multe produse cu reduceri intre 30 si 70%. Lumea mi s-a parut destul de civilizata in mall si daca nu aveam nevoie de niste lucruri urgent nu stiu daca m-as fi dus, dar a fost totul mai mult decat ok.

S-au adunat multe la munca si am "tras" tare zilele astea, asa ca nu prea am avut chef de gatit si oricum zilele astea am mancat mai mult salate, insa in weekend ne-am bucurat de cateva preparate extrem de gustoase, livrate de cei de la Yellow.Menu. Cand mi-au propus sa le incerc meniul am studiat retetele si mi-a placut ce-am vazut, asa ca am acceptat si tot ce-am ales a fost pe gustul nostru. Mancare extrem de gustoasa, portii generoase, ready to heat cu care ne-am "intins" 2 zile pentru ca a fost mai multa mancare decat ne-am asteptat. Am incercat supa de pui a la grec cu piept de curcan, pulpa de rata cu piure de cartofi dulci si sos de fructe de padure, tentacule de calamar cu salsa de naut si piure de avocado, o tarta greceasca cu inele de ceapa, branza telemea si emmentaler si antipasto misto. Noi nu comandam decat rar manacare on-line, insa cei de la Yellow.Menu chiar au chestii foarte misto si ma bucur ca am avut ocazia sa ii descopar. Voi comandati mancare sau preferati sa gasiti acasa?

Nu ne-am facut planuri pentru vara asta pentru ca sunt niste lucruri care nu stim cum vor evolua si va trebui sa ne adaptam in functie de ele, insa am planuit o scurta escapada de ziua mea si asta mi-a dat o stare de bine. Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Am avut o săptămână frumoasă,astăzi am pregatit o parte din bagajul pentru la mare, în rest acasă, liniște și pace impreuna cu cei mici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Imi place maxim.comanda de la YR 👍👍👍 saptamana noasta a fost linistita deci = frumoasa! Am gatit,plimbare seara ...nu imi place nici mie caldura sufocanta dar asta e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si imi plac toate produsele pe care le-am comandat de la ei. :)

      Ștergere
  3. nu vreau sa te intristez cand saptamana ta a fost faina, eu am cam r
    tras cu munca si m-am trezit cu durere de spate care nu s-a mai intamplat niciodata in felul asta la mine.

    RăspundețiȘtergere