Let there be love!

20.3.20


Astazi nu am chef si nici vreo tragere de inima sa va povestesc despre produse cosmetice, despre cine stie ce parfum sau farduri, despre ce imi place si ce nu, simt ca ma apasa un pic (un pic mai mult, dar o sa raman la un pic) tot ce se intampla in jurul nostru si mintea mea cauta lucruri cu care sa balanseze nebunia si incertitudinea din ultima vreme. Ieri a trebuit sa ajung la cumparaturi, asa ca am fost atenta la oamenii din jurul meu si la comportamentul lor si ma intreb unde ne e mintea si cat de multe trebuie sa se intample ca sa reactionam asa cum ar fi normal si uman sa o facem. 

Ceea ce ma deranjeaza rau de tot este egoismul pe care il vad, mie sa-mi fie bine, restul sa se duca invartindu-se, cam asta e atitudinea pe care o vad cel mai des si ma deranjeaza mai mult decat credeam ca o va face. Pentru ca in momentele astea nu e vorba nici de mine, nici de tine, ci de mult mai mult decat atat. Este doar inceputul unei perioade grele din multe puncte de vedere si mi se pare ca tot mai putini oameni se gandesc la ce se va intampla pe termen lung. hai sa am ce sa mananc acum, sa ma distrez cat inca pot si la naiba cu ce se intampla cu restul. Am vazut si oameni misto care incearca sa promoveze optimism si o gandire sanatoasa, dar mi se pare ca se pierd intre toate porcariile care circula zilele astea.

Eu nu sunt un om paranoic, n-am fost niciodata, nu sunt extremista si nici nu imi pasa doar de mine, intotdeauna am incercat si incerc sa ma gandesc la cei din jurul meu, sa protejez si sa ajut cat pot. Nu imi asum riscuri inutile si nici nu imi bat joc de eforturile si munca celor din jur, dar incerc sa nu las toata situatia asta sa ma faca sa ma simt ca un animal prins in cusca pentru ca sunt un om liber si imi place sa imi traiesc viata cat mai frumos. Si a trai frumos nu inseamna doar propriul interes si doar lucrurile importante pentru mine, m-am gandit de multe ori ca Planeta avea nevoie de o pauza si doar asa s-a putut. E trist si extrem de dureros pretul pe care il plateste omenirea in perioada asta ...

Sa revenim insa la iubire, de la ea am pornit si cu ea vreau sa termin pentru ca este forta cea mai puternica pe care o avem. Depinde strict de fiecare dintre noi ce alege sa faca in perioada asta si cum alege sa gestioneze situatia asta, dar ganditi-va bine la ce conteaza cu adevarat, ce va mangaie sufletul in momentele importante si actionati ca atare.

2 comentarii

  1. Dacă ar fi toată lumea ca tine...din pacate sunt prea multi cei care se gandesc doar la persoana lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti avem o doza de egoism, dar in anumite momente chiar nu e vorba doar de noi.

      Ștergere