7 intr-o saptamana #256

22.3.20


Am fost foarte aproape de a nu posta nimic astazi pentru ca nici nu stiam ce sa va arat si nici nu stiu ce as putea sa spun zilele astea. Sunt momente cand mi se pare extrem de frivol sa vorbim despre creme si farduri, insa in acelasi timp stiu ca viata continua, indiferent de ce se intampla in jurul nostru, asa cum stiu si ca avem nevoie de normalitate si de lucrurile care ne fac placere ca sa facem fata cat mai bine acestei perioade. Mi-a fost extrem de greu sa ma decid ce fel de continut vreau sa expun zilele astea pentru ca este extrem de important sa ne pastram mintea limpede si sa luam cele mai intelepte decizii, fara a opri insa timpul in loc si a ne inchide intr-o cusca.

Eu am baut multe cani de ceai, am avut grija de pielea mea mai mult decat oricand pentru ca toata nelinistea si gandurile din ultima perioada s-au vazut pe corpul si fata mea, am gatit si am incercat sa ma bucur de fiecare lucru pe care l-am facut. Am scris in urma cu ceva vreme un articol despre alegerea produselor pentru ten si a avut un succes mare, iar cei de la Revista Ioana mi-au propus sa apara acest articol si in revista lor pentru ca sunt informatii de calitate, asa ca am fost de acord si saptamana asta a aparut si revista. Nu e prima data cand primesc o propunere de genul asta, dar pe asta am acceptat-o pentru ca ingrijirea tenului e un subiect care ma pasioneaza.

Saptamana trecuta, exact inainte sa inceapa toata nebunia, am primit niste comenzi date on-line si mi-am luat cateva produse low carb care au prins mai mult decat bine in perioada asta cand nu am iesit la cumparaturi decat cand a fost extrem de urgent. Cele mai folosite produse in ultima perioada sunt sapunul, dezinfectantul si cremele de maini, dar incerc sa folosesc si blenduri de uleiuri esentiale si alte lucruri care sa ma ajuta sa raman in echilibru si intr-o stare de bine. Am primit si cateva noutati de beauty saptamana asta, dar nu prea mi-a ars nici de poze si nici de povestit despre ele.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine odihna in primul rand si lucruri marunte care m-au facut sa ma simt bine. Mi-am organizat putin timpul din perioada urmatoare, am colorat, am facut niste mini gogosi low carb (am primit cadou un aparat de facut waffles si mini gogosi de la Lidl si m-am bucurat mult) si am profitat sa imi pun ordine in ganduri. Saptamana voastra cum a fost? Ce ganduri va incearca in perioada asta?

10 comentarii

  1. Sunt ganduri amestecate..pe de o parte e teama, nesiguranta, tristetea, pe de alta speranta si credinta..vom vedea ce va fi
    Incerc sa gasesc si eu activitati care sa imi aduca bucurie si echilibru, mi-ai adus aminte de cele doua carti de colorat pe care le-am uitat. Saptamana linistita sa avem!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt normale toate starile astea pe care le avem, incertitudinea ne da tuturor batai de cap. Important e sa nu uitam sa ne bucuram si sa facem viata mai frumoasa, atat cat putem intr-o perioada ca asta.

      Ștergere
  2. Noi #stamacasa, gătim,ne jucam,am stat mult în curte fiind vremea așa frumoasă ,am plantat zambile si ghiocei și cam atât

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va bucurati de aerul curat si sa aveti zile linistite in continuare.

      Ștergere
  3. Am muncit, fiimea acasă, prin casa cât sa Putut curățenie ca cu fiimea e război mereu. Acu sunt în impas ca nu se știe dacă ne da șomaj tehnic sau ne da afara... Urata situatie

    RăspundețiȘtergere
  4. Am încercat să mă bucur de lucrurile mărunte din jurul meu, de pildă de pomul ăla înflorit superb pe care-l văd pe geamul din dormitor - păcat că acum s-a cam scuturat, dar rămân alte mici motive de bucurie.
    Mă întristează situația din multe puncte de vedere, dar nici să intrăm în depresie nu e cea mai strălucită variantă. Sper ca măcar să învățăm ceva din toată experiența asta - sunt convinsă că mulți n-o vor face, dar măcar unii dintre noi...
    Să ai o săptămână liniștită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa invatam toti ceva si sa nu uitam perioada asta fara nici un folos. Sa ai zile linistite!

      Ștergere
  5. Ce m-am bucurat cand am citit articolul din revista Ioana! Multumim :)
    Sunt mereu pozitiva sa e firea mea si incerc sa fac fata situatie cu brio, doar trebuie sa fiu un exemplu pentru copii. Avem deja 10 zile de stat in casa, nu e rau, nu ma plang. Sanatosi sa fim ca in rest sunt atatea lucruri de facut. La inceputul saptamanii trecute m-au incercat tot felul de ganduri si am vazut pur si simplu disperare si frica in ochii oamenilor, toti au inceput sa se gandeasca numai la ei si astfel sa devina guralivi, nervosi, stresati in ultimul hal. Am vazut astfel de situatii in hypermarketuri si in parcarile lor..trecem prin momente grele dar cu siguranta vom depasi cu bine totul. In nici un caz nu am uitat de micile pleceri tara arde si baba se piaptana :) parfumuri, bai lungi, ceaiuri si cafele calde savurate la geam si butonand instagramul care a devenit terapie. :) mai vezi chestii faine, ganduri bune, idei noi. Apropo de idei noi, am terminat de zugravit bucataria, singura singurica. Voiam de mult sa ma apuc de ea si uite.. A iesit supeeer ! :))
    Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de sanatatea pe care o avem si de oamenii dragi de langa noi. Totul va recurge la normal in cateva saptamani. Gandul imi e la vietile oamenilor pierdute si la familiile lor.. :( orice as face tot la asta ma gandesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ramai cu moralul tot asa, e cel mai important. Si felicitari pentru bucatarie, stiu ce satisfactie simti cand faci ceva ce iti doreai de mult.

      Ștergere