2 produse noi in gama Hemp de la The Body Shop

24.2.20

La inceputul lunii am primit un colet surpriza de la The Body Shop si am descoperit noutatile lansate in gama Hemp, gama lor cu ulei din seminte de canepa. Sunt doua produse noi, care se alatura gamei bine cunoscute, unul pentru corp si unul pentru ten. Le-am folosit in ultimele saptamani ca sa va pot povesti mai multe despre ele pentru ca stiu ca multora dintre voi va plac produsele The Body Shop si asteptati cu nerabdare produse noi si interesante.


Hydrating & Protecting Shower Oil imi place la nebunie, desi mirosul este unul puternic si nu este genul de aroma spre care m-as indrepta. Are o textura extrem de matasoasa ce se transforma intr-o spuma fina care curata pielea fara sa o usuce, in timp ce reuseste sa calmeze pielea extrem de uscata si sa protejeze bariera naturala de hidratare a pielii. Eu nu ma dau in vant dupa uleiurile de dus, de-a lungul timpul doar vreo 2 m-au convins sa le recumpar, insa asta imi place mult pentru ca nu lasa filtru gras, se poate folosi inclusiv dupa epilare/ ras si hidrateaza si calmeaza pielea. Daca mirosul nu va displace este un produs de incercat.

Cel de-al doilea produs pe care l-am incercat este Overnight Nourishing Rescue Mask, o masca cu ulei din seminte de canepa si aloe vera organica ce ofera tenului uscat un tratament hranitor peste noapte. Poate fi folosita ca si crema de noapte pentru ca se aplica un strat subtire si nu este nevoie sa fie indepartata, insa nu as folosit-o zilnic pe un ten normal sau doar usor uscat, ci mai degraba de doua ori pe saptamana.

Formula este una interesanta si chiar hidrateaza pielea, nu m-as arunca sa pomenesc de cele 72 de ore cum spun cei de la The Body Shop, insa mirosul este unul destul de puternic si printre ingrediente se regaseste si parfumul, asa cum ma asteptam pentru ca mirosul de canepa nu este cel mai placut si trebuie mascat cumva. Eu am folosit-o de cateva ori si mi-a placut cum mi-am simtit tenul dimineata, dar m-am gandit ca mama o sa se bucure mai mult de ea, asa ca i-am dat-o ei sa o foloseasca seara, de 2 ori pe saptamana si ii place mult.


Ati incercat vreunul dintre cele doua produse? Care va tenteaza mai mult?

4 comentarii