Relaxare la ceas de seara

25.10.16

Apreciez din ce in ce mai mult serile cand reusesc sa termin tot ce-am de facut la timp si pot sa-mi acord cateva minute (in cazurile fericite chiar zeci de minute) in care sa ma relaxez si sa-mi incant simturile cu produse cat mai frumos mirositoare si care sa-mi rasfete corpul, dar si mintea. Nu sunt in fiecare seara aceleasi si sunt si seri cand nu-mi iese deloc, dar aseara am reusit si astazi vreau sa va povestesc si voua despre cateva produse care imi plac mult.


Un dus fierbinte ma ajuta intotdeauna sa ma eliberez de toata nebunia de peste zi, daca am timp mai mult imi place sa lenevesc in cada, dar daca nu am timp chiar si un dus scurt e de mare folos. De cand e frig am schimbat aromele din baie, iar printrele noutatile din ultima perioada se numara gelul de dus cu ulei de santal de la Natural Cosmetics (il gasiti aici daca va tenteaza). 

Gelurile lor de dus nu sunt o noutate pentru mine, in vara am avut unul cu menta si mi-a placut mult, asa ca acum am cautat ceva potrivit pentru vremea asta - una din combinatiile mele preferate de arome este vanilie cu lemn de santal, insa n-am gasit pe nicaieri un gel de dus cu combinatia asta, asa ca le-am luat separat si ma bucur de fiecare in parte in functie de ce stare am. Curata bine, este bland cu pielea si n-o usuca deloc, in plus aroma este una placuta si linistitoare.

Din aceeasi gama am luat crema de corp, care imi place chiar mai mult decat gelul de dus. Este hidratanta, intra imediat in piele (si cand zic imediat e chiar imediat), o lasa extrem de matasoasa si cu un miros subtil si placut  Preturile produselor sunt mai mult decat rezonabile si uneori sunt si promotii pe site, iar gama de arome include pe langa lemn de santal si menta (pe care eu le-am incercat si imi plac) ulei de argan, ulei de germene de grau, ulei de iasomie, ulei de patchouli si ulei de vetiver. 

Daca va plac produsele de aromoterapie, daca va place sa va relaxati si sa folositi produse care sa contribuie la starea voastra de bine sigur o sa va placa si produsele lor. Astea doua produse mi se par combinatia perfecta pentru o seara relaxanta si cred ca pot fi si un cadou inspirat pentru cineva drag. Pe site gasiti si cateva seturi interesante in caz ca aveti nevoie de idei.


Pentru mine relaxarea nu este completa fara o cana de ceai, o masca pentru ten si ceva care sa miroasa in toata casa (fie lumanari, fie tarte). In privinta ceaiurilor serile ma indrept fie spre un chai latte de la Twinings (gasiti aici mai multe variante delicioase), fie catre Soothing Caramel Bedtime de la Yogi luat de aici. Mastile pentru ten le tot schimb in functie de ce dispozitie am si in ce stare e tenul meu, aseara am folosit ultima masca cu gingseng pe care o aveam de la Lioele (ok, nimic spectaculos).

Cand vine vorba de tarte si lumanari parfumate nu e intotdeauna usor sa ma decid pentru ca am o groaza de arome/ combinatii care imi plac la nebunie. Aseara insa am folosit o tarta de Yankee Candle descoperita recent - Oud Oasis (e greu de descris - e o aroma orientala, puternica, dar care nu da dureri de cap, ci relaxeaza total), care a ajuns rapid in topul preferintelor mele pentru perioada asta rece. Eu am luat-o de aici la oferta (pretul normal pentru 2 tarte este 19 lei, transportul este gratuit), iar daca nu aveti de unde sa luati tarte Yankee chiar o consider cea mai buna varianta la momentul asta. Tartele de la Yankee Candle le recomand cu caldura, lumanarile lor mi se par mult prea scumpe, mai ales ca exista si alte variante mai bune si mai accesibile, dar despre asta o sa va povestesc curand intr-o alta postare.


Pe voi ce arome va ajuta sa va relaxati? Ce "ritual" aveti pentru serile cand oboseala pune stapanire pe voi?

16 comentarii

  1. Pe mine ma ajuta aromele de vanilie si cocos, iar ritualul meu consta intr-un dus cald, o masca de fata, iar apoi savurez un ceai aromat.
    Ma bucur ca ai reusit sa acorzi cateva momente pentru relaxare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place vanilia mult de tot, de fapt e aroma mea preferata.

      Ștergere
  2. Ceaiul ala de la yogi cred ca e minunat :x nu am incercat produsele de la naturals cosmetics, ma tenteaza, mai ales ca au un pret asa bun. Momentele mele zilnice de relaxare sunt asociate ritualului de masaj facial sau utilizarii uleiului de cocos pentru corp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cateva ceaiuri de la Yogi pe care le-am tot cumparat, asta e mai nou, insa imi place mult. Pacat ca variantele astea nu se gasesc si la noi.

      Ștergere
  3. mie imi plac aromele de citrice, lime si grapefruit in special!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le prefer cand e cald, cum se raceste trec la vanilie si altele de gen. :)

      Ștergere
  4. Citeam si asteptam sa ajungi la lumânări. Îmi plac mult iar tu ai ajuns la tarte. 😊Lumînările lor sunt putin cam scumpe. Săptămâna asta in DM am vazut ceva cu aromă de vanilie si era cat pe ce. Nu stiam insa daca se simte aroma in încăpere. Îmi aprind in baie de obicei o lumanarica si îmi pun câteva picături de ulei lavanda in cada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt unele lumanari ieftine care sunt reusite, dar eu prefer sa nu mai experimentez ca am aruncat multi bani asa aiurea. Daca n-ai incercat tartele Yankee eu zic sa le dai o sansa, merita din plin si iesi mai ieftin decat cu lumanarile.

      Ștergere
  5. Deja mi-e și frică să mai intru pe blogul sau pagina ta de FB, mă gândesc cine știe ce ispite îmi mai fâlfâi pe sub nas și iar nu mă pot abține :) :)
    Așa, evident, mi-am comandat și eu tarte din acelea, n-am avut niciodată. Acum va trebui să fac rost și de lampă de aromoterapie că pe cea veche n-o găsesc :)
    Când sunt obosită, o baie caldă și țup sub plapumă. Mă relaxează mirosul de lenjerie curată si pielea așiderea. Nici nu sunt pretențioasă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tartele sunt misto asa ca nu-mi fac probleme ca ma fugaresti ca nu ti-au placut. :)

      Ștergere
  6. Mmmm..santal, o minune de aroma! Imi place sa imi pun cateva picaturi de ulei esential de santal in suportul de aromoterapie.
    Mirosul de vanilie din gelurile de dus, creme sau lumanari ma destind cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ulei folosesti? Vreau sa caut si eu unul cu santal si nu stiu la ce sa ma decid.

      Ștergere
  7. Ziua mea se incheie cu un dus fierbinte unde folosesc un gel de dus de preferinta cu aroma de vanilie sau citrice, o cana de ceai si o muzica buna in surdina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Baie, vanilie, apa fierbinte,spuma lumanari si inclusiv ceai (ceea ce nu puteam pune pe lista pana de curand)cam asa arata si momentele mele de relaxare, nu cred ca ai uitat nimic :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul schimba multe ... nici eu nu suportam ceaiul acum 10-15 ani si acum lucrurile stau cu totul altfel.

      Ștergere